Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzey Guney dizisi Kuzeyin soylediği şarkı Yalnızım Yalnız sozleri

Kuzey Guney dizisi Kuzeyin soylediği şarkı Yalnızım Yalnız sozleri
0
77

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kuzeyin soylediği yalnızım yalnız sozleri
Kuzeyin 21 bolumde soylediği şarkı

Cekmediğim dertler cile kalmadı
Feryatsız gunduzum gecem olmadı
Cekmediğim dertler cile kalmadı
Feryatsız gunduzum gecem olmadı

Ağlamadık sokak koşe kalmadı
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Ağlamadık sokak koşe kalmadı

O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap icinde yorgunum şimdi
O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap icinde yorgunum şimdi

Tutun kollarımdan duşerim şimdi
Tutun kollarımdan duşerim şimdi

Neler gordum neler geldi başıma
Duşe kalka geldim ben bu yaşıma
Neler gordum neler geldi başıma
Duşe kalka geldim ben bu yaşıma

Tutup da kaldırın allah aşkına
Tutup da kaldırın allah aşkına

Similar threads

Pelin Kırım 22 Ocakta soylediği şarkı Yalnızım Dostlarım O ses Turkiye Pelin Kırım 22 Ocak Pelin Kırım Yalnızım Dostlarım şarkı sozu Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum olmadı Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum olmadı Ağlamadık sokak koşe kalmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
İbrahim Tatlıses Yalnızım Dostlarım akor,tab,nota Yalnızım Dostlarım şarkısı,turkusu notaları imagesibrahimtatlisesyalnizimdostlarimakor5adaad4131ca3 Dm Cekmediğim dertler cile kalmadı D# F Dm Feryatsız gunduzum gecem olmadı Dm D# F Ağlamadık sokak koşe kalmadı Dm D# Cm Dm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kuzey guney cekmediğim dertler cile kalmadı şarkı sozu Kuzey guney 21 bolum kuzeyin soylediği şarkı sozleri Yalnızım yalnız sozleri Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum gecem olmadı Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum gecem olmadı Ağlamadık sokak koşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
Kuzey güney çekmediğim dertler cefa kalmadı şarkı sözü Kuzey güney 21 birim kuzeyin söylediği şarkı sözleri Yalnızım yalnız sözleri Çekmediğim dertler ızdırap kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Çekmediğim dertler elem kalmadı Feryatsız gündüzüm gecem olmadı Ağlamadık sokak köşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kuzey Güney Dizisinde Kuzey'in Söylediği Yalnızım Dostlar Şarkısının Sözleri Kuzeyin söylediği yalnızım yalnız sözleri Kuzeyin 21 bölümde söylediği şarkı Sözleri Tahir Peker'e müziği Burhan Bayar'a ait olan, popüler müziğin kült parçalarından biri Yalnızım Dostlar şarkısını geçen bölümde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,497Konular
981,948Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt