Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzey Güney Dizisinde Ali ve Zeynep'in Söylediği Şarkının Sözleri

Kuzey Güney Dizisinde Ali ve Zeynep'in Söylediği Şarkının Sözleri
0
61

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kuzey Güney Dizisinde Ali ve Zeynep'in Söylediği Şarkının Sözleri Kuzey Güney 15 Martta çalan şarkı sözü kuzey Güney Zeynebin söylediği Romeo şarkısı sözleri Ekranların ilgiyle izlenen dizilerinden Kuzey Güney dizisinde 15 Mart akşamı yayınlanan bölümünde Ali ve Zeynep'in birklikte söyledikleri, Hande Yener'in parçası Romeo'nun sözlerini sizlerle paylaşıyoruz meleklerkuzeyguneydizisindealivezeynepinsoyledigisarkininsozleri5c57e3f419c17alt 1549263856 1549263856 kuzeyguneydizisindealivezeynepinsoyledigisarkininsozleri5c57e3f450e72kuzeyguneydizisindealivezeynepinsoyledigisarkininsozleri5c57e3f450e72kuzeyguneydizisindealivezeynepinsoyledigisarkininsozleri5c57e3f450e72 Dün hiç değil gibi, uzakta, kasımdan soğuk gibi Kar yağıyordu yalnızdım, savaşlar, cepheler Daha Sonra sen geldin, arasından sislerin Büyük yakaların vardı, gösterişliydin Dedin ama ben, romeo reel aşkın savaşçısı Yalnızlık bitti sil gözyaşlarını Kavga etmez sever beni Romeo romeo romeo romeo Sabaha değin kucaklar beni Romeo romeo romeo romeo Alıngan tüy gibi, umut, giyindim zırh gibi Ağlıyordum yalnızdım, seyirciler, sahneler Daha Sonra sen geldin, arasından sislerin Büyük yakaların vardı gösterişliydin Dedin ama ben romeo reel aşkın savaşçısı Yalnızlık bitti sil gözyaşlarını Ağız Dalaşı etmez sever beni Romeo romeo romeo romeo Sabaha değin kucaklar beni Romeo romeo romeo romeo  

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,141Kullanıcılar
HasantemelSon üye
Üst Alt