Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzey GÜney Dizisinden Çok Özel Fotoğraflar

Kuzey GÜney Dizisinden Çok Özel Fotoğraflar
0
119

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kuzey GÜney Dizisinden Fazla Özel Fotoğraflar kuzey güney dizisi oyuncuları kıvanç tatlıtuğ buğra gülsoy öykü karayel bade işçil resimleri haberleri hakkında ayrıntılı bilgiler mekanıcom'da Kanal D'de yayınlanmaya başladığı günden itibaren büyük beğeni şampiyon Kuzey Güney dizisinin 4 başrol oyuncusu Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra GÜlsoy, Öykü Karayel ve Bade İşçil çok özel pozlar vermiş meleklerBirbirinden romantik pozları ve Kuzey Güney dizisinin oyuncuları ile yapılan röportajı paylaşıyorum hemen 1549264327 1549264327 kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbba24ckuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbba24ckuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbba24c Sezonun iddialı dizisi “Kuzey Güneyin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ, Öykü Karayel, Buğra Gülsoy ve Bade İşçil bu defa romantik Fransız sineması tadında, sonbahar güneşinin aşağı Vogue Türkiye setinde KUZEY GÜNEY'DEN ÖZEL FOTOĞRAFLAR Saat 0800 suları Arabayla İstanbul’dan 90 kilometre uzaklıktaki Sinekli Köyü’ne dürüst ilerliyoruz Yollar ıssız, bozuk Kendimi soygun filmlerinde, gerisinde milyon dolarlar içeren zırhlı banka arabasının koruması gibi hissediyorum Çünkü kargomuz kıymetli Sezonun en merak edilen dizisi “Kuzey Güneyin onbinlerce hayrana sahip oyuncularını uzun çabaların sonunda, bu kez bizim kurduğumuz sete götürüyoruz Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel ve Bade İşçil Kıvanç Tatlıtuğ ve Buğra Gülsoy birbirinin tamamen zıttı iki kardeşi canlandırıyor Kıvanç serseri ruhlu, başı beladan kurtulmayan Kuzey Buğra ise ailenin gurur kaynağı Güney Her ikisinin de aşık olduğu Cemre’yi Öykü Karayel oynuyor Bade ise şimdilik Güney’in peşindeki zengin kız Banu KIVANÇ ALTI AYDA 11 KİLO VERDİ İki saatlik bir yolculuğun ardından sete ulaşıyoruz Kızlar karavanda hazırlanırken Buğra uyukluyor Saçları yapılan Bade’yle sohbet ediyoruz Diziyle ilgili onu en fazla motive eden şey Kuzey karakteriymiş: “Erkek olsaydım da ben oynasaydım, ben de sarışınım, demeye başladım insanlara Daha cümlesini bitirirken Kuzey, yani Kıvanç geliyor Dizide sık sık gördüğünüz baklava karnı ve pazuları için her gün spora gidiyor Hatta askeri disiplinle çalışma programı veren boot camp eğitimi almış Perhiz yapıyor Altı ayda 11 kilo verdi, keza de adale kaybetmeden Kuzey için yaptığı tüm bu maddi fedakarlık onu sahiden motive etmiş olmalı Kıvanç dizide daha önceki tüm rollerinin izini, ifadesini, hatta gövde dilini bile silmiş ve yepyeni biri olmuş xfUid21549264327 1549264327 kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbc1019kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbc1019kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbc1019 İKİ HIRSLI VE GÜZEL OYUNCU 21 yaşındaki Öykü Karayel’i ilk kez geçen sezon Krek Tiyatrosu’nda, Berkun Oya’nın sahneye koyduğu “Hoş şeyler Bizim Tarafta oyununda izledim Kuvvetsiz, küçücük, içine kapanık, baş örtülü Ayşe karakteriyle sahnede devleşti Televizyondaki birincil tecrübesi ise sezonun en iddialı dizilerinden biri Bu konuda zorlanmıyor yok Diziyi izledikten daha sonra iki gün kendine küsüyormuş: “Nefret Edilen Şey ediyorum Sonra yavaşça alışıyorum diyor Sonra ekliyor: “Tiyatroda prova şansınız var Oyuna dek kendinizi geliştirmeniz olası Dizi fazla hızlı ve kamera tüm eksiklerinizi okuyor acilen onları nasıl bertaraf ederim ona bakıyorum Elimden gelenin en iyisini en çabuk şekilde yapmaya çalışıyorum Kuzey ve Güney kardeşlerin aşık olduğu Cemre karakteri ona çok uzaktan Cemre kontrolsüz, sıcacık bir kız Hırsları uğruna her şeyi yapabilir Öykü bütün tersi, kontrollü ve çekingen Oyunculuğuna “yetmiyor diyen biri daha var aramızda Bade İşçil Bade, moda tasarımı okurken hasbelkader oyunculuğa yönelmiş Okuldayken bir arkadaşından sunuculuk teklifi almış Ekranda göründüğünde de oyunculuk teklifi gelmiş “Ilk Olarak zorlandım Hiç cesaretim yoktu ıkna edilmiştim Azıcık yaptıktan sonradan basit olduğunu düşündüm böylece ne yaptığımdan haberim yoktu oysa, yapıyorum bu işi diyordum Birol Güven’in sitcom’unda azıcık daha piştim, iyice sevdim bu işi Eğitim aldım Öğrendikçe ayrıca zorluğunu gördüm, hem tadına vardım Daha Sonra ‘Ezel’ geldi zaten ve işin içine en ince ayrıntısına kadar girmiş oldum 1549264327 1549264327 kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbc58cfkuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbc58cfkuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbc58cf VİCDAN SAHİBİ TECAVÜZCÜ Buğra Gülsoy’un fazla düzgün bir Türkçe’si, güzel bir ses tonu var Anlattığı ne olursa olsun, güzel bir hikayeymiş gibi dinliyorsunuz 29 yaşında Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde mimarlık okurken bir yanlamasına da tiyatroda oynamış Mezun olduktan daha sonra bir zaman daha Kıbrıs’ta Devlet Tiyatroları’nda oyunculuk yapmaya devam etmiş Kısa film yönetmenliği, hatta Milletlerarası Kıbrıs Kısa Film Festivali’nin direktörlüğünü yapmış Bir yandan da grafik tasarım ve fotoğrafçılığa ilgisi var Eski Nikon D70s’ine “çocuğum diyor ve yanından ayırmıyor Arkadaşlarıyla GET adlı bir üretim şirketi kurdu Tiyatro ve sinema çalışmaları yapıyorlar sırası gelmişken dizilerde ve filmlerde oynuyor “Kuzey Güneyden önce “Fatmagül’ün Suçu Nede Vural rolüyle bir ilki gerçekleştirdi ve “vicdan sahibi tecavüzcü diye bir kavramla tanıştırdı bizi! Dizide suç işleyen öteki iki arkadaşı gerçek hayatta sokakta kötü bakışlara maruz kalırken o, rol icabı sonunda vicdan azabından ölünce paçayı yırtmış oldu bu vesileyle geçen yaz, Derviş Zaim’in Gölgeler ve Suretler’inde başrol oynadı Yönetmenin adı geçince gözü parlıyor Sinemada rol modeli, ustası “Kuzey Güneydeki Güney, şimdilik Kuzey’e aleyhinde 20 önde Hem kızı kapmış durumda, ayrıca de hayatta başarılı sırası gelmişken gerçek hayatta da kısa bir süre önce yine oyuncu olan Burcu Kara ile evlendi Buğra Bir oyuncunun en kuvvetli silahı nedir diyorum “Yaşamışlığı diyor, o tok sesiyle Senin en zinde yanın ne diyorum “Başladığım işi yarım bırakmam diyor O süre en kuvvetsiz yanını söyle! “Bürokratik işlerde hiçbir şeyin sonunu getiremem! xfUid41549264327 1549264327 kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbcb8d0kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbcb8d0kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbcb8d0 1549264327 1549264327 kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbd143ckuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbd143ckuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbd143c xfUid61549264327 1549264327 kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbd6b06kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbd6b06kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbd6b06 xfUid71549264327 xfUid71549264327 kuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbdbd3ckuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbdbd3ckuzeyguneydizisindencokozelfotograflar5c57e5cbdbd3c