Kuzey Güney Dizisinin Sezon Finalinde Çalan Şarkı ve Sözleri Kuzey Güney Dizisi Sezon Finalinde çalan Haydar Haydar şarkısı Kuzey Güney Haydar Haydar şarkı sözü Merakla peşine düşüp takip edilen Kuzey Güney dizisi de öteki diziler gibi sezon finalini yaptı meleklerkuzeyguneydizisininsezonfinalindecalansarkivesozleri5c57e38b0bc05alt Sezon finalinde ki en çekici sahne de hiç kuşkusuz Ali'nin ölürken gösterildiği sahneydi Bu yazımızda Kuzey Güney dizisi sezon finalinde çalan Haydar Haydar şarkısı sözlerini sizlerle paylaşmak istiyoruz Dip anekdot olarak belirtelim, şarkıyı genç müzisyen Can Gox seslendiriyor 1549263749 1549263749 kuzeyguneydizisininsezonfinalindecalansarkivesozleri5c57e38b3c283kuzeyguneydizisininsezonfinalindecalansarkivesozleri5c57e38b3c283kuzeyguneydizisininsezonfinalindecalansarkivesozleri5c57e38b3c283 Ben melamet hırkasını Kendim giydim eğnime Âru namus şişesini Taşa çaldım kime ne Kâh çıkarım gökyüzüne Seyrederim âlemi Kâh inerim yeryüzüne Seyreder evren beni Haydar Haydar, seyreder kâinat beni Sofular haram demişler Bu aşkın bâdesine Ben buldum, ben içerim Günah benim, kime ne Haydar Haydar, günah benim kime ne Nesimi'ye sordularda O yâr ilen hoşmusun Hoş olayım, olmayayım O yâr benim kime ne Haydar Haydar, O yâr benim kime ne