iltasyazilim
FD Üye
Kuzey Güney Veda bölümü geyikleri
Kuzey Güney dün akşam yayınlanan Veda bölümü ile izleyicilerine, takipçilerine veda etti Dizi baştan başa ve final sahnesinin gerisinde twitter kelimenin tam anlamıyla yıkıldı
İşte Kuzey Güney ’in finalinin gerisinde twitterda yazılanlardan birkaçı…
# Babama “Kuzey mi, ben mi? dedim “Soru mu lan bu, bağlı oysa Kuzey dedi Ulan gel de bu adamla arkadaş gibi ol
# yine de Handan hanim olmediyse Kuzey Guney benim icin mutlu sonla bitmemistir
# Güney ’in hapiste kas yapmasının gerisinde akıllarda ‘güneykuzey ’ gibi bir versiyon uyandırsada,olabilecek en hoş şekilde bitti
# Kuzey Güney ’in finalini yeni izledim bitirdim, aga birisi de çıkıp demiyor fakat bu arış nereye kayboldu?
# Beni tirbe sokup hayatıma etki eden birincil diziye veda
# Neyi çok sevdiysek gitti, neyden hoşandıysak giti… Bu da onlardan biriydi Abartısız hiçbir bölümü kaçırmadan izlediğim Kuzey Güney
# Halil ’i öldürdünüz,Behlül ’ü kaçırdınız, Kuzey ’i yedirtmeyiz…
# Reklam dönüşü o uçak düşüp Cemre ve Kuzey ölmeyecekse kanal değiştiriyorum *
Kuzey Güney dün akşam yayınlanan Veda bölümü ile izleyicilerine, takipçilerine veda etti Dizi baştan başa ve final sahnesinin gerisinde twitter kelimenin tam anlamıyla yıkıldı
İşte Kuzey Güney ’in finalinin gerisinde twitterda yazılanlardan birkaçı…
# Babama “Kuzey mi, ben mi? dedim “Soru mu lan bu, bağlı oysa Kuzey dedi Ulan gel de bu adamla arkadaş gibi ol
# yine de Handan hanim olmediyse Kuzey Guney benim icin mutlu sonla bitmemistir
# Güney ’in hapiste kas yapmasının gerisinde akıllarda ‘güneykuzey ’ gibi bir versiyon uyandırsada,olabilecek en hoş şekilde bitti
# Kuzey Güney ’in finalini yeni izledim bitirdim, aga birisi de çıkıp demiyor fakat bu arış nereye kayboldu?
# Beni tirbe sokup hayatıma etki eden birincil diziye veda
# Neyi çok sevdiysek gitti, neyden hoşandıysak giti… Bu da onlardan biriydi Abartısız hiçbir bölümü kaçırmadan izlediğim Kuzey Güney
# Halil ’i öldürdünüz,Behlül ’ü kaçırdınız, Kuzey ’i yedirtmeyiz…
# Reklam dönüşü o uçak düşüp Cemre ve Kuzey ölmeyecekse kanal değiştiriyorum *