Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzey güney yalnızım dostlarım şarkı sözleri

Kuzey güney yalnızım dostlarım şarkı sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kuzey güney çekmediğim dertler cefa kalmadı şarkı sözü
Kuzey güney 21 birim kuzeyin söylediği şarkı sözleri

Yalnızım yalnız sözleri
Çekmediğim dertler ızdırap kalmadı
Feryatsız gündüzüm gecem olmadı
Çekmediğim dertler elem kalmadı
Feryatsız gündüzüm gecem olmadı

Ağlamadık sokak köşe kalmadı
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Ağlamadık sokak köşe kalmadı

O eski halimden eser değil derhal
Izdırap içinde yorgunum şimdi
O eski halimden eser değil derhal
Izdırap içinde yorgunum şu anda

Tutun kollarımdan düşerim derhal
Tutun kollarımdan düşerim derhal

Neler gördüm neler geldi başıma
Düşe kalka geldim ben bu yaşıma
Neler gördüm neler geldi başıma
Düşe kalka geldim ben bu yaşıma

Tutup da kaldırın allah aşkına
Tutup da kaldırın allah aşkına
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız *

Similar threads

Kuzey Güney Dizisinde Kuzey'in Söylediği Yalnızım Dostlar Şarkısının Sözleri Kuzeyin söylediği yalnızım yalnız sözleri Kuzeyin 21 bölümde söylediği şarkı Sözleri Tahir Peker'e müziği Burhan Bayar'a ait olan, popüler müziğin kült parçalarından biri Yalnızım Dostlar şarkısını geçen bölümde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Kuzey güney çekmediğim dertler ızdırap kalmadı şarkı sözü Kuzey güney çekmediğim dertler ızdırap kalmadı şarkı sözü Kuzey güney 21 birim kuzeyin söylediği şarkı sözleri Ekranların sevilen ve beğeniyle izlenen dizilerinden biri olan Kuzey Güney dizisinin 21 bölümünde ki Yanlızım Dostlarım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Bir Şarkısın Sen Yarışmasında Veli'nin Söylediği Yalnızım Dostlarım Sözleri Veli Çelik 1 Eylülde Söylediği Şarkı Bir Şarkısın Sen Bir Şarkısın Sen Veli Çelik Yalnızım Dostlarım Şarkı Sözü Hayatı hakkında kısaca bilgiler paylaştığımız Bir Şarkısın Sen Veli Çelik Yalnızım Dostlarım Şarkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
O ses Türkiye Pelin Kırım Yalnızım Dostlarım şarkı sözü Pelin Kırım 22 Ocakta söylediği şarkı Yalnızım Dostlarım O ses Türkiye Pelin Kırım 22 Ocak Pelin Kırım Yalnızım Dostlarım şarkı sözü Pelin Kırım'ın 22 Ocak gecesi O Ses Türkiye'de seslendirdiği ve hayatımızda İbrahim Tatlıses yorumuyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Kuzey guney cekmediğim dertler cile kalmadı şarkı sozu Kuzey guney 21 bolum kuzeyin soylediği şarkı sozleri Yalnızım yalnız sozleri Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum gecem olmadı Cekmediğim dertler cile kalmadı Feryatsız gunduzum gecem olmadı Ağlamadık sokak koşe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
276
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt