Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kuzguncuk sozleri

Kuzguncuk sozleri
0
210

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kuzguncuk

Ben seni oylesine aramamıştım
aramıştım belkide bulamamıştım
alışkanlıkmıydı aşkmıydı bilmem
gelip gecen bir heves tutkunmuydu

kuzguncukta ilk gecem eksildim arttım
yaşa gor demiştim sana acılar tattım
kendime toz pembe masallar anlattım
kuzguncukta ilk gece

don desem donermisin bana
eskisi gibi gulumsermisin yine
hadi gel gel gel desem sana
esksi gibi sevinirmisin bilmem
kuzguncukta ilk gecem

Similar threads

mustafa sandal karizma albumu şarkı sozleri Mustafa Sandal Karizma A canım cabuk huylandın Huyum kurusun dayanacaktın bana biraz daha Azıcık daha sabredecektin En son numaramı gostermeye fırsat vermedin bana Tam tersime yol aldın Sut liman denizlerde Demek ki boş yere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Gufte ve bestesi tamamen bana ait bulunan yukarıda başlığı taşıyan bu turkum bazı asılsız dedikodulara da vesile olmuştur Ben bu durumu hicbir zaman uzulmedim Bilhassa sevindimCunku, yurdum Niğdedeki muzik sever insanlar ruhunda coreklenen bir şupheyi, oğrenmekle yetinecekler kanısındayım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Cok Gec Dostlar biraraya geldik dunu yaşadık bugun Kimi huzne daldı sustu kimi Ben duşundum bugun Oyle bir duşe daldım bir baktım ki sahiden ben Neyim eksik neyim fazla demeden Olduğu gibi seven Hızlı gittim genc oldum tur bindirdim omrume Aradım durdum buldum kactım hep gonlume gore...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
En Guzel Face Sozleri Guzel Face Sozleri En Guzel Face Mesajları En guzel facebook sozleri Guzel Facebook mesajları sizlerle Guzel Sozler Face Sozleri Dun gece, hic tanımadığım bir Travestiye rastladım sırf sana benziyor diye usulca sokulup Naber lan Osman abi dedim ve kactım Facebook...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
yeni Aşk Sozleri 2019 2019 En guzel Aşk Sozleri Sen kocaman collerde bir kalabalık gibisin,Kocaman denizlerde ender bir balık gibisinBir ısıtır,bir uşutur,bir ağlatır,bir guldurur;Sen hem bir hastalık hem de sağlık gibisin Bir gun hayatin butun guzelliklerinden vazgecip olume...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,776Kullanıcılar
bar10Son üye
Üst Alt