iltasyazilim
FD Üye
http:img259**************img259630157034503tx3
Malzemeler:
150 gr kusbasi kuzu eti
1 sogan, kucuk dogranmis
500 gr yesil fasulye, yikanip, kenarlari temizlenmis, orta buyuklukte dogranmis
50 ml zeytinyag
4 dis sarimsak, ince kiyilmis
2 yemek kasigi ezilmis domates, konserve
1 + 2 kap sicak su
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Once kuzu etini kendi suyu ile pisirin Sonra sogani ve zeytinyagi ilave edip bir kac dakika sote edin 1 kap sicak su ile birlikte, etler yumusayana kadar kisik ateste pisirin Uzerine 2 kap sicak su ile birlikte geri kalan butun malzemeyi ekleyin Tencerenin kapagini yarim kapatin, orta isida 35 dakika, fasulyeler yumusayana (cok
yumusak olmasin, biraz diri birakin) kadar pisirin
Malzemeler:
150 gr kusbasi kuzu eti
1 sogan, kucuk dogranmis
500 gr yesil fasulye, yikanip, kenarlari temizlenmis, orta buyuklukte dogranmis
50 ml zeytinyag
4 dis sarimsak, ince kiyilmis
2 yemek kasigi ezilmis domates, konserve
1 + 2 kap sicak su
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Once kuzu etini kendi suyu ile pisirin Sonra sogani ve zeytinyagi ilave edip bir kac dakika sote edin 1 kap sicak su ile birlikte, etler yumusayana kadar kisik ateste pisirin Uzerine 2 kap sicak su ile birlikte geri kalan butun malzemeyi ekleyin Tencerenin kapagini yarim kapatin, orta isida 35 dakika, fasulyeler yumusayana (cok
yumusak olmasin, biraz diri birakin) kadar pisirin