iltasyazilim
FD Üye
140 dak Hazırlık: 10 dak | Pişirme: 130 dak | Servis: 1 kişilik
Kuzu İncik farklı lezzetlerin buluştuğu, çok aromatik, çok lezzetli bir tarif Yapması da son derece kolay!
Malzemeler
1 adet Kuzu İncik
5 adet Arpacık Soğan
1 yemek kaşığı Taze Zencifil
14 Kereviz
12 Havuç
1 adet Çubuk Tarçın
2 adet Yıldız Anason
1 yemek kaşığı Domates Salçası
3 su bardağı Et Suyu (750 ml)
Sıvıyağ
Tuz, Karabiber
Adımlar
Kuzu İnciği harlı ateşte mühürleyin, kenara alın
Soğan, havuç, kereviz ve zencefilleri soteleyin Salçayı da ekleyip kavurun Et suyunu ekleyin Yıldız Anason ve Çubuk Tarçın ekleyip kaynatın
Kuzu İnciği, kaynayan et suyunu ve sebzeleri bir fırın tepsisine alın, fırında 180 derecede 2 saat pişirin
Kuzu İnciği kenar alın Fırın kabında kalan suyu çektirerek sos elde edin
Kuzu İbciği sosla servis edin Afiyet olsun!
Kaynak:İdilTatari
Kuzu İncik farklı lezzetlerin buluştuğu, çok aromatik, çok lezzetli bir tarif Yapması da son derece kolay!
Malzemeler
1 adet Kuzu İncik
5 adet Arpacık Soğan
1 yemek kaşığı Taze Zencifil
14 Kereviz
12 Havuç
1 adet Çubuk Tarçın
2 adet Yıldız Anason
1 yemek kaşığı Domates Salçası
3 su bardağı Et Suyu (750 ml)
Sıvıyağ
Tuz, Karabiber
Adımlar
Kuzu İnciği harlı ateşte mühürleyin, kenara alın
Soğan, havuç, kereviz ve zencefilleri soteleyin Salçayı da ekleyip kavurun Et suyunu ekleyin Yıldız Anason ve Çubuk Tarçın ekleyip kaynatın
Kuzu İnciği, kaynayan et suyunu ve sebzeleri bir fırın tepsisine alın, fırında 180 derecede 2 saat pişirin
Kuzu İnciği kenar alın Fırın kabında kalan suyu çektirerek sos elde edin
Kuzu İbciği sosla servis edin Afiyet olsun!
Kaynak:İdilTatari