Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kuzu kaburga dolması

Kuzu kaburga dolması

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Pratik ve kolay bir şekilde Kuzu kaburga dolması için tarif

MALZEMELER
2 su bardağı elma suyunda haşlanmış Amerikan Pirinci
3 kg kuzu kaburgası (pirzolası) bütün olarak
Tuz ve toz karabiber

Dolma İçi:
1 su bardağı doğranmış kereviz başı
1 çay bardağı doğranmış soğan
4 yemek kaşığı tereyağ veya margarin
2 su bardağı dilimlennıiş elma
1 çay bardağı ceviz
1 çay bardağı çekirdeksiz kuru üzüm
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı baharat

HAZIRLANIŞI
Kuzu kaburgasını kemikler yukarıya gelecek şekilde dairesel olarak düz bir tepsiye yerleştirin Üzerine tuz ve biber serpin Yanmaması için kemik uçlarını folyo ile sarın Su ilave etmeyin ve üzerini kapatmayın 200 derece fırında 30 dakika süre ile kızartın Diğer tarafta geniş bir tava içinde tereyağını eritin Kereviz ve soğanı orta ateşte pişirin Ocaktan indirin Pirinç, elma, ceviz, kuru üzüm, tuz ve baharat ile karıştırın Kızarmış kaburganın içini bu malzeme ile doldurun Üzerini folyo ile kapatın ve 15 dakika daha pişirin Folyoları çıkarın ve sıcak olarak servis yapın

810 Kişilik

Her servis 676 kalori, 49 gr Protein, 34 gr Yağ, 41 gr Karbonhidrat, 2 gr Lif, 169 miligram kolesterol, ve 485 miligram sodyum içerir
 
858,496Konular
982,249Mesajlar
30,154Kullanıcılar
fvhsfbSon üye
Üst Alt