iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
8 Adet Pirzola
12 Çorba Kaşığı Un
4 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
12 Adet Ayva Dilimi
12 Çay Kaşığı Zencefil
12 Çay Kaşığı Kekik
10 Adet Tane Karabiber
1 Su Bardağı Su
Tuz , Kekik
Kızartmak İçin Sıvı Yağ
HAZIRLANIŞI
Etleri tuz ve karabiberle ovun Pirzolaları una bulayın Fazla unu silkeleyin Kızdırılmış sıvı yağda arkalı önlü yarı yarıya kızartın Pişireceğiniz kaba koyun
Hafifçe sulandırılmış salçayı üzerine dökün Kalan yağın içine kabuklarını soyduğunuz arpacık soğanları koyup hafifçe soteleyin Pirzolaların üzerine ilave edin Ayva dilimlerini pirzolaların üzerine dizin
Yarım çay kaşığı zencefili ve yarım çay kaşığı kekiği serpin Tuzunu ayarlayın Tane karabiberleri serpin 1 su bardağı suyu ilave edin Hızlı ateşte 15 dakika pişirip servis yapın
8 Adet Pirzola
12 Çorba Kaşığı Un
4 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
12 Adet Ayva Dilimi
12 Çay Kaşığı Zencefil
12 Çay Kaşığı Kekik
10 Adet Tane Karabiber
1 Su Bardağı Su
Tuz , Kekik
Kızartmak İçin Sıvı Yağ
HAZIRLANIŞI
Etleri tuz ve karabiberle ovun Pirzolaları una bulayın Fazla unu silkeleyin Kızdırılmış sıvı yağda arkalı önlü yarı yarıya kızartın Pişireceğiniz kaba koyun
Hafifçe sulandırılmış salçayı üzerine dökün Kalan yağın içine kabuklarını soyduğunuz arpacık soğanları koyup hafifçe soteleyin Pirzolaların üzerine ilave edin Ayva dilimlerini pirzolaların üzerine dizin
Yarım çay kaşığı zencefili ve yarım çay kaşığı kekiği serpin Tuzunu ayarlayın Tane karabiberleri serpin 1 su bardağı suyu ilave edin Hızlı ateşte 15 dakika pişirip servis yapın