iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler
800 gram kuzukol
2 adet havuç
2 adet soğan
1 demet maydanoz sapı
2 adet sivri biber
1 çay bardağı et suyu
Sıvı yağ
Tuz, karabiber
Yemeğin Tarifi
On hazırlık olarak domateslerin, soğanların ve havuçların kabuklarını soyun Geniş bir fırın tepsisinin içine kuzu budunu, soğanları, havuçları, domateslerl, sivri biberleri ve maydanoz saplarını yerleştirin Malzemelerin üzerine tuz ve karabiber serperek 200 derecelik fırına koyun
Etin piştİğine emin olduktan sonra ki bu yaklaşık 4045 dakika sürebilir, fırından çıkartın Tepside bulunan sebzeleri ayırarak, hepsini mikserden geçirin 1 çay bardağı et suyunu da ekleyerek püre haline getirin
Servis tabağına püreyi ve eti yerleştirin Arzu edersenız, yanına koyacağınız iç pilav İle servıs yapabilirsiniz
800 gram kuzukol
2 adet havuç
2 adet soğan
1 demet maydanoz sapı
2 adet sivri biber
1 çay bardağı et suyu
Sıvı yağ
Tuz, karabiber
Yemeğin Tarifi
On hazırlık olarak domateslerin, soğanların ve havuçların kabuklarını soyun Geniş bir fırın tepsisinin içine kuzu budunu, soğanları, havuçları, domateslerl, sivri biberleri ve maydanoz saplarını yerleştirin Malzemelerin üzerine tuz ve karabiber serperek 200 derecelik fırına koyun
Etin piştİğine emin olduktan sonra ki bu yaklaşık 4045 dakika sürebilir, fırından çıkartın Tepside bulunan sebzeleri ayırarak, hepsini mikserden geçirin 1 çay bardağı et suyunu da ekleyerek püre haline getirin
Servis tabağına püreyi ve eti yerleştirin Arzu edersenız, yanına koyacağınız iç pilav İle servıs yapabilirsiniz