Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kylie minogue, artık yeni sevgilisiyle mutlu!.

Kylie minogue, artık yeni sevgilisiyle mutlu!.
0
42

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kylie minogue, artık yeni sevgilisiyle mutlu! KYLİE MİNOGUE YENİ AŞKI İLE İYLEŞTİ 1548613691 1548613691 kylieminogueartikyenisevgilisiylemutlu5c4df83f16a2dkylieminogueartikyenisevgilisiylemutlu5c4df83f16a2d http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkanser22&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg GÖĞÜS KANSERİNE YAKALANDIĞI SIRADA NİŞANLISI TARAFINDAN TERK EDİLEN KYLİE MİNOGUE, ARTIK YENİ SEVGİLİSİYLE MUTLU! Geçtiğimiz yıllarda yakalandığı göğüs kanserini atlatmayı başaran Avustralyalı yıldız Kylie Minogue, ana üzüntüyü hastalığı esnasında sevgilisi göre terk edilmesiyle yaşamıştı Uzun zaman birlikte olduğu nişanlısı Oliver Martinez tarafından bu dönemde bırakılan Kylie, iyileştikten daha sonra Martinez'i affetti Birkaç ay her tarafta birlikte olma kararı alan Kylie Minogue ile Oliver Martinez, geçtiğimiz ay yollarını ayırdı Kylie, bu ayrılığı 'Oliver'ın beni kötü günlerimde bırakmasını affetmeyi denedim ama yapamadım' sözleriyle anlattı Bir vakit kalbi anlamsız olan Kylie, tıpatıp Oliver Martinez gibi Akdenizli olan Andres Velencoso ile aşk yaşamaya başladı Fransız nişanlısından daha sonra İspanyol mankene gönül veren Kylie, 'Asıl şu anda iyileştim' diyerek aşkına sahip çıktı  

858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt