Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kzı güvendirmek. & İstenmek

Kzı güvendirmek. & İstenmek
0
104

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar merhaba bir kız var
Fazla inatcıdır kendileri nuh der peygamber demez

Nese kız bana güvenmiyormuş (bir ara sinrlenip küfür etmiştim )

Nese işte beni hayatinda istemedigini bana güvenmedigini söledi

Nasil istetirim kendimi ve nasil güvendiririm

Similar threads

Bu sene yeni üniversiteye başladım ama bundan önceki tekliflerim talihsizlikler yüzünden daima anlamsız çıktı 1 Birincil okuldaydım aynı sınıftaydık kızı seviyodum bi gün kenara çektim önerge ettim olağan yanıt arkadaş kalalım oldu 2 Yakın arkadaşım kız vardı sahiden sevmiodum ama bu işe bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Bu yıl yeni üniversiteye başladım ama bundan önceki tekliflerim talihsizlikler yüzünden hep anlamsız çıktı 1 Ilk okuldaydım benzer sınıftaydık kızı seviyodum bi gün kenara çektim öneri ettim klasik yanıt arkadaş kalalım oldu 2 Yakın arkadaşım kız vardı gerçekte sevmiodum lakin bu işe bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
merhaba arkadaşlar takriben 3 aylık bir ilşkim var dün bitirdim lakin kafam karısık sizin fikirlerinize ihtiyacım var ilk önce sevgilim 5 takvim sevgilisinden ayrılmıstı ayrıldıkdan 1 ay sonrada benle tanıştı 1 ay flort ettik ve sevgili olduk lakin azıcık eski sevgilisinden bahsedeyim eski...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
arkadaşlar üni okuyorum bi kızla kesişiyorduk nese bi dersten daha sonra çektim kenara seninle tanışmak istiyorum sohbet ederiz bi aksaşm yemeğine ne dersin dedim bana verdiği yanıt; bu şekilde olmaz dedi şok oldum daha sonra toparladım durumu alt peki dedim yine de teşekür ederim nese...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Arkadaslr Başlıktaki Gibi Birazcık Daha Açıklayım 9sınıftayken hoslanmıstm aslında fakat sevgilisi vr die hiç bişey beslememstm Snra yaz tatilinde tesadufn konusmaya basladkBundan 6 ay önce bu kıza aşık oldm Kız Sevgilisinden Ayrılmış Bende Ayrılmıştm öle muhabbet ederken istedemedn aşık oldm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,010Kullanıcılar
yuwywhyqyqySon üye
Üst Alt