Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kzılay haftası nedir

Kzılay haftası nedir

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kızılay haftası niçin kutlanır

29 Ekim 4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanır Okullarda, radyo ve televizyonlarda, gazete ve dergilerde Kızılay'ın faydaları, amaçları anlatılır Kızılay'la ilgili sergiler açılır Incelemeler halka gösterilir

Kızılay'ın merkezi Ankara'dadır Türkiye'nin her il ve ilçesinde şubesi vardır Okullarda Kızılay Kolu kurulur ve çalışır Öğrencilerin aza olduğu bu kol, Kızılay'a pul satarak yardım toplar

Kızılay bir yardım kuruluşudur Savaşta ve barışta halkın karagün dostudur Savaşta yaralananlara, ölenlerin ailelerine yardıma koşar Yaraları sarar Her türlü yardımı yapar Barışta yangın, su baskını, deprem felaketlerine uğrayanlara sıcak takviye elini uzatır Fakirlere, düşkünlere, kimsesizlere destek eder Onlara yiyecek, giyecek, meşrubat, yakacak, çadır ve para yardımı yapar

Kızılay'ın, halka yaptığı yardımlar, yeniden halkın bu kuruluşa yaptığı yardımlardan, bağışlardan oluşur Durumu iyi olan her yurttaş, Kızılay'a destek etmeli, bağışta bulunmalıdır Hepimiz Kızılay'a yardım edelim Kızılay pulu alalım Kurban Bayramında kestiğimiz kurban derisini bu kuruluşa bağışlayalım Kızılay'a yaptığımız destek fakire, fukaraya, felakete uğrayanlara üretilmiş sayılır Biz de bir gün felakete uğrarsak, Kızılay bizim de yardımımıza koşar *

858,496Konular
981,886Mesajlar
29,923Kullanıcılar
OnurMandrakeSon üye
Üst Alt