Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez zalimin

La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez zalimin
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minez zalimin Okunuşu
(Enbiya Suresi, 87 Ayet)
Hz yunus'un balığın karnındayken okuduğu dua

Arapca Okunuşu
La ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin

Anlamı
Senden başka ilah yoktur Seni her turlu eksik ve noksandan tenzih ederim
Gercekten ben nefsine zulmedenlerden oldum
(Enbiya, 87)

(HzYunus ’un balığın karnındayken yaptığı munacat)

Arapca Yazılışı

لاَ إِلهَ إِِلاَّ أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ

Similar threads

Yunus AS Duası Yunus Peygamberin Duası Dert bela gelince, Yunus Peygamberin'in duasını okuyun! O beladan kurtarır Dua şudur: La ilahe illa ente subhaneke, inni kuntu minezzalimin) Hakim (Senden başka hicbir ilah yoktur, sen butun noksanlıklardan munezzehsin, muhakkak ki ben nefsime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Rabbi inni zalemtu nefsi fağfirli, fe innehu la yağfiruzzunube illa ent, verhamni inneke ente ’l Ğafur ’ur ’rahim Birgun HzEbUbekir, Peygamber efendimiz ’e ‘Ya Rasulallah! Bana oyle bir dua oğret ki, onu cok okuyarak cennete gireyim ’ dedi Bunun uzerine Peygamber Efendimiz (sav) O ’na bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Gunluk Yapılması Gereken Tesbihler Nelerdir Gunluk Yapılması Gereken Gunluk Cekilen Tesbihler 700 tane Estağfirullah el azim ve etUbu ileyh 100 tane Besmele 100 tane La ilahe illallah 100 tane La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim 100 tane Hasbinallah ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Cok Sıkıntılı İken Okunacak Dualar Sıkıntılı Anlarda okunacak bircok kısa dualar vardırBu dualardan bazılarını sizlerle yazımızda paylaşıyoruz işte sıkıntılı anlarınızda okuyabileceğinzi dualar La ilahe illallahu Alimul Hakim, la ilahe illallahu Rabbul arşil azim Ya Hayyu ya KayyUmu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
203
Hz Yunusun duası Yunus peygamberin duası,dilekleri gercekleştiren dua Hz Yunus'un (as) Balığın Karnındayken Yaptığı Dua (Allahumme ya Rabbi ya Hayyu ya KayyUmu ya bedi'asSemavati ve'lardı ya ze'lCelali velİkram ya la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu min'ezzalimin) Manası: Allahım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
858,524Konular
981,308Mesajlar
31,165Kullanıcılar
KayraBeySon üye
Üst Alt