Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Labtobun hoparlöründen cızırtı geliyor.

Labtobun hoparlöründen cızırtı geliyor.

Similar threads

Bilgisayar Hoparlörü Cızırtı Yapıyor Bilgisayarın Hoparlörü Niçin Cızırtı Yapıyor Bilgisayar Hoparlöründen cızırtı oluyorsa Sorun harddisk olabilir, ram olabilir, işlemci olabilir Müzikte de ilgili olduğu için ekran kartı değildirCızırtı olduğu anlarda devir yöneticisini açıp cpu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
arkadaşlar , ses kaydı yaptıgım zaman kayıtta cızırtı meydana geliyor sorunun on board'daki ses kartından kaynaklandıgını düşünüyordum , o yüzden AUDIGY 2 ZS aldım ve bu sorun aynen devam ediyor bana bu konuda yardımcı olacak arkadaşlar varsa çok sevinirim sorun neden kaynaklanıyor acaba bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
merhaba yine yeni bir pc sorunu ile buradayım sorunumuz sesin cızırtılı çıkması her zaman değil ekranda hareketli olaylar olduğunda cızırtı çıkıyor örneğin; windows media playerda mp3 dinliyoruz visualization açık olduğunda onun şiddeti oranında ses cızırtılı çıkıyor, ama media playeri simge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
merhaba yine yeni bir pc sorunu ile buradayım sorunumuz sesin cızırtılı çıkması her zaman değil ekranda hareketli olaylar olduğunda cızırtı çıkıyor örneğin; windows media playerda mp3 dinliyoruz visualization açık olduğunda onun şiddeti oranında ses cızırtılı çıkıyor, ama media playeri simge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,497Konular
982,007Mesajlar
29,990Kullanıcılar
aydınıSon üye
Üst Alt