Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Labyrinth of Zangetsu için Tanıtım Videosu Yayınlandı

Labyrinth of Zangetsu için Tanıtım Videosu Yayınlandı
0
47

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70

Yayıncı Acquire ve geliştirici KaeruPanda, 3D RPG Labyrinth of Zangetsu'nun birinci tanıtım görüntüsü yayınladığını bildirdi.

Labyrinth of Zangetsu, 29 Eylül'de Japonya'da PlayStation 4, Switch ve PC (Steam) için çıkacak. Ek olarak  Acquire, Labyrinth of Zangetsu  için  resmi bir sayfa açtı.

Hikaye, “Yıkımın Mürekkebi” olan felakete karşı savaşmaya devam eden Ido'da geçiyor. Ido, ortaçağ Japonya'sını andıran bir ülke olan Tokinokuni'ye aittir ve her vakit gökyüzünde parlayan “ay”ın çabucak altında bulunan güçlü bir büyülü teknoloji bariyeri ile korunan bir kale kentidir. Şehir, dünyanın her yerinden gezginleri fevkalâde güce sahip olanlar ortasından “Mürekkep Yok Edicileri” seçmeye çağırıyor.

Fragman Videosu