Lady Gaga Türkiye ye ulaşmak istiyor! lady gaga türkiye röportajı lady gaga, türkiyeye geliyor, gelecek, türkiyede, ne vakit gelecek, haberleri, röportajı ve dahası hakkında merak ettiğiniz herşey burada arkadaşlar 1548660149 1548660149 ladygagaturkiyeyegelmekistiyor5c4eadb9ac6fdladygagaturkiyeyegelmekistiyor5c4eadb9ac6fd ladygagaturkiyeyegelmekistiyor5c4eadb9ac6fd Her yaptığı, giydiği durum olan Lady Gaga, röportajında Türkiye'ye gelmeyi fazla istiyorumdemiş Melek'lerladygagaturkiyeyegelmekistiyor5c4eadb9b3808alt Dünyanın konuştuğu kadın Lady Gaga, Türkiye basınından birincil röportajını Blue Jean dergisine verdi Deli şarkıcı, Los Angeles’ta yapılan röportajda Türkiye’ye gelmeyi fazla istediğini söyledi GEÇTİĞİMİZ ay 24’üncü yılını kutlayan müzik dergisi Blue Jean, her yaptığı durum olan deli şarkıcı Lady Gaga ile Los Angeles’ta buluştu Gaga, röportajda eşcinsel haklarından evlilik hakkındaki düşüncelerine dek birçok konuda konuştu İşte o röportajın öne meydana çıkan bölümleri O MÜŞTERI BÖLGELER ALDATICI OLUYOR Batı kültüründeki başarını çakmak natürel ki basit, peki daha geleneksel ve tutucu ülkelerdeki popülariteni nasıl açıklıyorsun? Mesela Türkiye’deki Lady Gaga fanatikleri takıntı halinde seni Türkiye’de bakmak istiyor sırası gelmişken gelmeyi düşünür müsün Türkiye’ye? Natürel ki Türkiye’ye gelmeyi çok isterim Çoğu zaman o müşteri bölgeler yanıltıcı oluyor Geleneksel bölgelerin beni ve müziğimi kabullenmesinin zorlama olduğunu düşünebilirsiniz ama fiilen bütün tersi Bu tür yerlerdeki seyircilerim daha coşkulu ve daha şamatalı oluyorlar Ilk Amerika turnem esnasında bana ‘Büyük şehirlerde çok başarılı olacaksın fakat daha minik yerlere gittiğinde nasıl olacak acaba?’ demişlerdi İşin gerçeği, tüm kostümlü, yaldızlı süperfanatikler Orta Amerika’dan çıkıyor Hepsi parçalarımın sözlerini biliyorlar Şiirlerle ve kendi yaptıkları kocaman kanvaslarla konserlere geliyorlar Dünyanın dört bir yanında fazla yetenekli hayranlarım var ve onların ne sakladıklarını katiyen bilemezsiniz LİSEDE BENİMLE DALGA GEÇERLERDİ Şayet de onların adına konuşuyorsun, onların söyleyemediklerini söylüyorsun Birçok yönden ben daima öyleydim ve hâlâ öyleyim Lisede daima mazlumdum ve benimle dalga geçerlerdi Şimdiki hayatıma geçiş esnasında yaşadıklarım benim kaderimdi sanırım, çünkü bir gün kalabalığa baktım ve kendim gibi bir sürü genç gördüm İnsan kendi müziğine alaka bildiren kişilere bakarak kendisi hakkında çok şey öğreniyor Ve ben de kendimi onlarda görüyorum Hayranlarıma hizmet vermek, bir nevi hayatımın amacı oldu Gerçekten hayranlarıma tapıyorum YÜZÜK, KİLİSE, NEDİMELER VE ÇİÇEK İSTİYORUM Eşcinsel evlilikler hakkında ne düşünüyorsun? Kabul edilmesi senin için ne değin kayda değer? Benim için çok manâlı Bir insanın diğerinden daha eksik manâlı olmasını karşılayan herhangi bir yasa, yanlış bir yasadır Denklik herkes için olmalı, sadece bir herif insan için değil Evlilik kurumuna inanıyor musun? Evet, tatlım Ben İtalyan’ım Bir yüzük, kilise, nedimeler ve çiçekler istiyorum Ben fazla gelenekselim Bir gün evlenmek istiyorum Fakat bu konu evlilikle ilgili yok Burada oturup evliliğin kutsallığından bahsedebilirim fakat şu an politik anlamda evlilikten bahsediyorum Devletin bir insanın birlikteliğini tanırken diğerininkini tanımaması hatalı kendimce ŞARKI YAZMA 15 DAKİKALIK BİR İSTİFRA id En iyi ne zaman şarkı yazarsın? Sabahtan, akşam? Bunun için özel çevre koşulları gerekiyor mu? Şarkı yazma sürecim, 15 dakikalık bir istifra gibi 15 dakika baştan başa zihinsel ve sözel bir kusma hali Görüşler, sesler, sözler MÜKEMMELLİKTEN NEFRET EDERİM Sana mükemmeliyetçi denilebilir mi? Hayır, ben mükemmeliyetçi değilim Fiilen mükemmellikten korku ederim Bence kusurlar aslında fazla güzeldir