Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

laf atan erkeklere hazır cevaplar

laf atan erkeklere hazır cevaplar
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
laf atan erkeklere hazır cevaplar hazırlanmış laflar artık erkekler karşısında ezilmeyeceğiz size laf mı attılar ağırbaşlı olun sinirlenmeyin burada fazla hoş cevaplarımız mevcutlafatanerkeklerehazircevaplar5c56111ec89c7gifalt :hhh: Dp81 :hhh: ÇOĞUNLUKLA BU TUR LAFLAR ATILIYO YANI KALIPLASMIS LAKIN BAKIN ARTIK BIZIMDE CECAPLARIMIZ HAZIR Ne dek güzelsiniz Biliyorum Onun için bu yaşta evliyim Pardon yenge mekan haydarpaşa pardon saati sorablir miyim? şurda iri yazıo göremiyo musun? tanışmak isteyen erkek kızın masasında birşey arar gibi yapar kültablasını kaldırır altına bakar vs aranır da aranır sonunda kız dayanamaz ve sorar ne arıyorsunuz siz sizinle tanışmak için hoş bir arıyordum, lakin bulamadım bunun üzerine benim aaaaayy çok tatlısınnnmı demem gerekiyo eeööö e yan olabilir defol!! Daha önce tanışmış mıydık yavrum Sanmam hayvanat bahçesine gitmeyi sevmem Hönk Pardon tanışabilir miyiz? Sebep? eeöö eee güzelsiniz desem bu benim sorunum desem? pardon abla Tanrım Sizi daha önce tanımalıydım Ben pek zaman kaybını göze alamazdım Nasıl??? Naş diyorum kısa ve öz yalnızmıyız? Sorduğun soruyla çelişme nası???? keza çoğul hem yalnız olamayız dimi lakin öhmm pardon ne o bayım zeki mi geldim? Birincil görüşte aşka inanır mısınız İnanmıyosanız çıkıp bi daha gelicem de ay yesinler cana yakın şey ehehe dövecem ama bak Merhaba nasılsın ??? Şaşırdın mı ??? Ben Varol Yokol!!! Ne güzel gözleriniz var Lens onlar eööe olsun yine de güzel ha ardına kadar zorlucam şansımı diyosun sizi birine benzetiyor gibiyim? siyah kuşak var bende belli başlı ben seni benzetebilirim pardon bayan bişey sorabilirmiyim ? tabii bu ne güzellik ?? hangisi pardon saatiniz var mı acaba? yok maalesef bende var iyi allah’a ısmarladık kullan Pardon isminizi öğrenebilir miyim Naapcan Kalbime kazıycam, kimse unutturamasın diye Ha çok romantiğim diyosun Evet Peki embesilliğini gizleyebilecek bi özelliğin var mı Sigaran ve sen ölesine birbirine benzionuz ancak Lakin onu ben yaktım, beni de sen Allala yıkıntıilginç Kendimce de sen ve sigaram benziyosunuz İkinizi de ayağımın aşağı ezebilirim Upss bayaannn gülüşünüz ne kadar tatlı babanız şekerci mi? hayır semerci senin gibi eşeklere semer dikiyoo  

858,496Konular
981,640Mesajlar
29,723Kullanıcılar
mikelSon üye
Üst Alt