Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

laf koyma yarışı

laf koyma yarışı
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
laf yerleştirme yarışı söz yarışı lafları laf yarışları yarışında kullanılan laflar yarışı yarisi telefoncuya giren çocuk nakia 3310'ları incelemektedir güler yüzlü bir yüzle onu izleyen kasiyere döner ve sorar: abi bunun şarjı bi hafta gider mi? sırtında bi aküyle dolaşırsan gider bir toplantıda bir genç mehmet akif'i küçük düşürmek için sorar; affedersiniz, siz baytar misiniz? mehmet akif'in cevabı; evet, bir yeriniz mi ağrıyordu ? kulaklarının büyüklüğü ile ünlü galileo'ye hasımlarından biri: efendim, demiş kulaklarınız, bir insan için azıcık büyük yok mi? galileo: içten, demiş benim kulaklarım bir insan için biraz büyük lakin, seninkiler bir eşek için pozitif ufak sayılmaz mı? nasreddin hocaya , timurun seninle bir eşşek aralarında ne kadar fark var sorusuna hocanın benimle bir eşşek arasında iki arşın ayrım var demesi(o esnada öğretmen ile timurun aralarında iki arşın boyu mesafe olmaktadır) bernard shaw ve soylu bir hanimefendi arasındaki bi hitabe bayan bin sterline benimle yatarmısınız? önerinizi düşüneceğim pekiii bir sterline benimle yatar mısınız? siz beni ne sanıyorsunuz??? madam, sizin ne oldugunuz zaten saptanmış durumda meslek pazarlığa kaldı (Bu süper işte) kral tv de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye arayanlar soyluyor evimi, arabamı, herşeyimivatandaşın biride çıkar ben 200 milyon veririm!! bayan donakalır nası yani? sen etsen etsen 50 kilo edersin,kaşarın kilosuda 4 milyon 4x50:200 eheheh öğretmen sınıfa girer, öğrenciler ayağa kalkar selam verir otururlar hoca aniden dellenir: hoca : ben size oturun demedim ama hebele hübele eleman: kalkın da dememiştiniz hoca : fatal error Sansür pizzacı kızın telefonda belkide ilk aldığı pizza siparişi: pizacı kız:buyrun efendim xyz pizza eleman:3 tane parça pizza adres: xqw pizzacı kız:efendim 3 parça pizza gönderemiyoruz en düşük 5 parça olmalı eleman: ee iyi o zaman sen o 3'ü 5'e böl böylece bayrak direği hülya avşar: hiç aynaya baktın mı? sen de popstar hali var mı? ajdar: aynaya yok fakat size bakınca kendimi banal star gibi hissediyorum  

858,475Konular
981,234Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt