Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

laf sokma

laf sokma
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
laf sokma laf sokmalı nickler laf sokmalı msn nickleri sokma nickleri sokmak iletiler LAF NASIL SOKULUR GÖRÜN 80'li yılların sonların bir beşiktaşboluspor maçı esnasında hakem beşiktaşın net 2 golünü vermez, boluspora havadan bir penaltı verir maç çığrından çıkmıştır beşiktaşlılar neredeyse sahayı terketmeyi düşünürler boluspor 2 golü de atar metin tekin santrayı yapmaz bekler hakem düdüğü yeniden çalar,fakat metin hala topa dokunmaz hakem, metin niçin başlamıyosun, bak kart çıkartırımder metin yanıt verir: hocam sahanıza geçin de başlayalım bir telefoncuya giren çocuk nakia 3310'ları incelemektedir tebessüm eden bir yüzle onu izleyen kasiyere döner ve sorar: abi bunun şarjı bi hafta gider mi? sırtında bi aküyle dolaşırsan gider bir toplantıda bir genç mehmet akif'i küçük düşürmek için sorar; affedersiniz, siz veteriner misiniz? mehmet akif'in cevabı; evet, bir yeriniz mi ağrıyordu ? kulaklarının büyüklüğü ile ünlü galileo'ye hasımlarından biri: efendim, demiş kulaklarınız, bir insan için biraz büyük değil mi? galileo: dürüst, demiş benim kulaklarım bir insan için biraz büyük fakat, seninkiler bir eşek için fazla küçük sayılmaz mı? nasreddin hocaya , timurun seninle bir eşşek arasında ne dek ayrım var sorusuna hocanın benimle bir eşşek arasında iki arşın ayrım var demesi(o esnada hoca ile timurun arasında iki arşın boyu mesafe olmaktadır) muhabir: müslüm bey, hakan içeren için arabeskin yeni peygamberi diyorlar ne diyorsunuz? müslüm gürses: ben böylece bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum bernard shaw ve asilzade bir hanimefendi arasındaki bi tavır bayan bin sterline benimle yatarmısınız? önerinizi düşüneceğim pekiii bir sterline benimle yatar mısınız? siz beni ne sanıyorsunuz??? madam, sizin ne oldugunuz zaten saptanmış durumda iş pazarlığa kaldı (Bu süper işte) kral tv de vj konu açmıştır benim için nelerinizi feda edersiniz diye arayanlar soyluyor evimi, arabamı, herşeyimivatandaşın biride çıkar ben 200 milyon veririm!! bayan donakalır nası yani? sen etsen etsen 50 kilo edersin,YASAK KELIMEın kilosuda 4 milyon 4x50:200 eheheh Cut By :S| MaDX |S: hoca sınıfa girer, öğrenciler ayağa kalkar selam verir otururlar öğretmen aniden dellenir: öğretmen : ben size oturun demedim fakat hebele hübele eleman: kalkın da dememiştiniz hoca : fatal error salak pizzacı kızın telefonda belkide birincil aldığı pizza siparişi: pizacı kız:buyrun efendim xyz pizza eleman:3 tane parça pizza adres: xqw pizzacı kız:efendim 3 parça pizza gönderemiyoruz minimum 5 parça olmalı eleman: ee iyi o vakit sen o 3'ü 5'e böl pek gönder hülya avşar: hiç aynaya baktın mı? sen de popstar hali var mı? ajdar: aynaya değil fakat size bakınca kendimi sıradan star gibi hissediyorum  

858,475Konular
981,234Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt