Lahmacun ici malzemeleri:
750 gr kaburga kıyması(lahmacunda super oluyo)
45 adet domates
45 adet biber
31 demet maydanoz
56 adet buyuk boy soğan
1 baş sarımsak
2 yemek kaşığı biber salcası
yarım cay bardağı sıvıyağ
karabiber
pulbiber
tuz
Lahmacun ici Hazırlanışı:
butun malzemeleri kucuk kucuk doğradım, soğanlar robottan gecirdimsalcayı,sıvıyağı, baharatları ekleyip ozleşmesi icin elimle karıştırdım
bizim burada odun fırınları var oralarda pişirttiriyoruz lahmacunu ama fırına goturme imkanı olmayanlar ekmek hamuru alabilir yada kendileri mayalı hamur yapıp merdaneyle acarak ortasına ic harctan koyup evlerindeki fırında pişirebilirlerevdeki fırında kenarları kuru olabilir fırına koymadan sıvıyağla yoğurdu ezip surerseniz daha yumuşak olurayrıca fırından cıkarında kenarlarını yağlamak gerekir
eğer evde deneyen olursa resim cekip yollarlarsa sevinirim
Afiyet olsun
750 gr kaburga kıyması(lahmacunda super oluyo)
45 adet domates
45 adet biber
31 demet maydanoz
56 adet buyuk boy soğan
1 baş sarımsak
2 yemek kaşığı biber salcası
yarım cay bardağı sıvıyağ
karabiber
pulbiber
tuz
Lahmacun ici Hazırlanışı:
butun malzemeleri kucuk kucuk doğradım, soğanlar robottan gecirdimsalcayı,sıvıyağı, baharatları ekleyip ozleşmesi icin elimle karıştırdım
bizim burada odun fırınları var oralarda pişirttiriyoruz lahmacunu ama fırına goturme imkanı olmayanlar ekmek hamuru alabilir yada kendileri mayalı hamur yapıp merdaneyle acarak ortasına ic harctan koyup evlerindeki fırında pişirebilirlerevdeki fırında kenarları kuru olabilir fırına koymadan sıvıyağla yoğurdu ezip surerseniz daha yumuşak olurayrıca fırından cıkarında kenarlarını yağlamak gerekir
eğer evde deneyen olursa resim cekip yollarlarsa sevinirim
Afiyet olsun