
Çabucak derhal herkesin sevdiği lezzet; lahmacun, sıcak sıcak yendiği vakit tadını açığa çıkarıyor. Pekala, lahmacun saklanır mı? Sonraki güne saklanan lahmacun nasıl ısıtılır? Merak ettiğiniz karşılıklar için haberimizin içeriğine göz atınız...
Lahmacun restoran sofralarının vazgeçilmez, menü seçeneğidir. Birden fazla vakit lahmacunu paket servisi halinde alıp, meskenlere götürmeyi istersiniz fakat lahmacunlar soğuduktan ve yine ısıtıldıktan sonra eski lezzetinde olmamaktadır. Bu durumun yaşanmaması için sizlere şahsi sunduğumuz formülleri sayfamızda detaylı bir formda paylaşıyoruz. Pekala lahmacun saklanır mı? Lahmacunu nasıl ısıtılmalıdır? Lahmacun buzdolabında kaç ay koruma edilir? İşte, cevapları...

LAHMACUN SAKLANIR MI?
Evet saklanır. Lahmacunu ortadan ikiye katlayınız. Ortadan ikiye katlı bir formda buzdolabına koyarak 1 hafta koruma edebilirsiniz.

LAHMACUN BUZDOLABINDA KAÇ AŞAMADA SAKLANMALIDIR?
Lahmacunu buzdolabı poşetiyle buzlukta -18 raddede saklarsanız, yaklaşık 3 ay koruma edebilirsiniz.

LAHMACUN NASIL ISITILIR?
Lahmacun yemek istediğiniz devir, lahmacunları buzdolabından çıkartınız. kısık ateşte teflon tavada bir kaç damla likit yağ yahut tereyağ ile ikiye katlanmış haliyle (bozmadan) ısıtınız.
