Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lale Devri 17 Kasım'da calan Goksel Yalnız Kuş Şarkısı Sozleri

Lale Devri 17 Kasım'da calan Goksel Yalnız Kuş Şarkısı Sozleri
0
146

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Goksel Yalnız Kuş Şarkı Sozu

Lale Devri fragmanında calan Bende bir aşk var şarkısının sozu

Bende bir aşk var
Onu hep yanlış kalplere bıraktım
Bende bi aşk var
Onu soğuk yataklarda harcadım
Tutup dileğimi neden koksuz ağaclara adadım
Bende bir aşk var
Onu hep kırık yelkenlere bağladım
Senin gokyuzunde benim yerim yoktu
Kuru dallarında kanatlarım kırılıp koptu
Senin toprağında benim evim yoktu
Kader aynı sondu yazdığı son hikaye buydu
Yanlış yerde geziyor bu kuş
Bu yuzden yalnız ucuyor bu kuş
Beklediğim biri var o sen değilsin yazık ki
Anladığım bi yudum sevgin var
Neden hep kotu ruyalarla uyandım
Bende bi kalp var
Onu en ucuz romanlarda harcadım
Bende bi aşk var Ruya Tabirleri
Onu hep yanlış kalplere bıraktım
Senin gokyuzunde benim yerim yoktu
Kuru dallarında kanatlarım kırılıp koptu
Senin toprağında benim evim yoktu
Kader aynı sondu yazdığı son hikaye buydu
Yanlış yerde geziyor bu kuş
Hep yanlış yerde geziyor bu kuş

Similar threads

Goksel Yalnız Kuş ( Bende Bi Aşk Var) Şarkısının Sozleri Bende bir aşk var Onu hep yanlış kalplere bıraktım Bende bir ask var Onu soğuk yataklarda harcadım Tutuk dileğimi neden koksuz ağaclara adadım Bende bir ask var Onu hep kırık yelkenlere bağladım Senin gokyuzunde benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Göksel Yalnız Kuş Şarkı Sözü Lale Devri fragmanında çalan Bende bir aşk var şarkısının sözü Bende bir aşk var Onu daima hatalı kalplere bıraktım Bende bi aşk var Onu soğuk yataklarda harcadım Tutup dileğimi neden köksüz ağaçlara adadım Bende bir aşk var Onu defalarca kırık yelkenlere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Goksel bende aşk var Sozleri Gokselin yepyeni 2019 albumu bende aşk var şarkısının sozleri goksel bende aşk var şarkı sozu Bende bir aşk var Onu hep yanlış kalplere bıraktım Bende bir ask var Onu soğuk yataklarda harcadım Tutuk dileğimi neden koksuz ağaclara adadım Bende...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
istek,hasret ve sevgiye dair nicklerrr!!! sevgiye dair nickler hasrete dair sözler sevgiliye nickler umutla ilgili özlemek ile ilgili sözler Bin Ömrüm Daha Olsa! Kollarında Son Bulsa! Sana Kavuşmak Varsa!! Ölmek Bile Nikah Kazanç Bana!!! Sensizlikten Fazla Korkuyorum! İnan Kendimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Twitter Aşk Sozleri PeynirEkmek Yersen Gariban Olursun, Ama; Peyniri, Ekmeğin Uzerine Koyar, Bir'de Kurdan Saplarsan, Sosyete Olursun Ne yani, Papatyada bir yaprak daha olsaydı beni sevecek miydin? Ressama mutluluğun resmini cizebilir misindiye sormuşlar Ressam demiş ki ben cizerim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt