Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lale Devri 29 Eylul'de Calan Koca Cınar Şarkı Sozu

Lale Devri 29 Eylul'de Calan Koca Cınar Şarkı Sozu
0
98

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Lale devri 82 bolumde calan şarkı sozu

Lade Devri son bolumde calan Gripin Koca Cınar Şarkı Sozu

Yorgunum cok yorgunum
Bana bir el uzat dostum
Kendime yenik duştum
Sonu yok tutunduğum umudumun
Gordum Ansızın gordum
Meğer dunya ne guzelmiş
Kahpelik bizdeymiş
Şimdi beni yaşamak olduruyor
Belki değiştim
Yediğim darbelerle
Hayallerim kuculduler
Ben buyudukce
En son nefeste sordum kendime
Hey gidi koca cınar
Yoksa sendemi devrildin
Zamandan korkarken
Hepsinin onundemi eğildin
Yorgunum cok yorgunum
Bana bir el uzat dostum
Kendime yenik duştum
Zaten uc kuruşluk aklım
Birde kac karış havalarda
Tutkudan tutkuya
Gecerken hayat arkamdan carptı
Belki değiştim
Yediğim darbelerle
Hayallerim kuculduler
Ben buyudukce
En son nefeste sordum kendime
Hey gidi koca cınar
Yoksa sendemi devrildin
Zamandan korkarken
Hepsinin onundemi eğildin
Yorgunum cok yorgun
bir el uzat dostum
kendime yenik duştum
Kalktım yine yine donuştum

Similar threads

Gripin Koca Cınar Şarkı Sozu yorgunum cok yorgunum bana bir el uzat dorum kendime yenik duştum sonu yok tutunduğum umudumun gordum ansızın gordum meğer dunya ne guzelmiş kahpelik bizdeymiş şimdi beni yaşamak olduruyor belki değiştim yediğim darbelerle hayallerim kuculduler ben...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Lale Devri 81 bolumde calan Pinhani şarkısının sozleri Pinhani Cok Aşık Şarkı sozu Her şeyi silip atmak yok saymak unutmak var İntikam cok sinsice aşkın kucağında saklanır yakar İcimdeki kotu fısıldar “Acıt acıtabildiğin kadar kanar Once fikrin duşer Boğar gecemi sorulara Hic mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Sultan 1 Ekimde calan şarkı sozu Sultan Dizisi 16 bolumde calan Beni Bekledinse şarkı sozu Sevda değildi bu sanki bir duştu Surecek diyordum sonsuza kadar Takvim yaprağına ayrılık duştu Aramıza girdi bu kara duvar Beni bekledinse yağmurda karda Beni bekledinse deli ruzgarda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
133
Lale Devri 13 Ekim'de Calan Yalnızlığım Şarkı Sozleri Lale Devri 13 Ekim'de Calan Yalnızlığım Şarkısı Anladım sonu yok yalnızlığın, hergun coğalacak Herzaman boyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı cocukken ağlamak Alışır her insan alışır zamanla kırılıp incinmeye Cunku olağan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Lale Devri 94 bolumde calan Deniz Seki Şarkısının sozleri Toprak ve Cınar tum engelleri aştı ve sonunda nikah masasına tekrar oturdular Ciftin nikah toreninde calan Deniz Seki'nin guzel şarkısı Herşey Seninle Guzel'di Bizde bu şarkının sozlerini paylaşmak istedik Herşey seninle guzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,471Konular
981,205Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt