Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lale Devri Cocukları Notaları

Lale Devri Cocukları Notaları
0
150

Similar threads

Lale Devri Şarkı Sozleri Lale Devri Şarkısı Cok gec kalmışız canım, vakit bu vakit değil Eski radyolar gibi, catıya saklanmış aşk Oyle sanmışız canım, artık olumsuz değil Leyla ile Mecnun gibi, coktan masal olmuş aşk Lale devri cocuklarıyız biz, zamanımız gecmiş Aşk şarabından...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Lale Devri Yalnızlığım Yollarıma Pusu Kurmuş Şarkısı Sozleri Lale Devri Yalnızlığım Yollarıma Pusu Kurmuş Sozleri Anladım sonu yok yalnızlığın, hergun coğalacak Herzaman boyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı cocukken ağlamak Alışır her insan alışır zamanla kırılıp incinmeye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Lale Devri 13 Ekim'de Calan Yalnızlığım Şarkı Sozleri Lale Devri 13 Ekim'de Calan Yalnızlığım Şarkısı Anladım sonu yok yalnızlığın, hergun coğalacak Herzaman boyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı cocukken ağlamak Alışır her insan alışır zamanla kırılıp incinmeye Cunku olağan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Sezen Aksu Lale Devri lale devri notaları lale devri şarkı notası şarkısı notaları şarkısının şarkı Fazla geç kalmışız canım, süre bu zaman değil Eski radyolar gibi, çatıya saklanmış aşk Öyle sanmışız canım, artık sonsuz yok Leyla ile Mecnun gibi, şimdiden masal olmuş aşk Lale devri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Lale Devri 24 bolum Fragmanında Calan Sarkı Sozleri Sevgilim saclarını tarayıp Gerdanını okşayıp Ninniler soyleyip dizlerimde uyutsam seni Sevgilim kadere aldanmayıp kağıt olup kalem olup mutlulukla bir son bulup en sonuna yazsam seni hicbirşeye değişmem aşkla bakan gozlerini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt