Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lale Devri Setinde Büyük Kavga Çıktı!

Lale Devri Setinde Büyük Kavga Çıktı!
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Lale Devri Setinde Büyük Kavga Çıktı! lale devri lale devri oyuncuları Sevgili melekler, Fox Tvnin sevilen dizisi Lale Devri setinde büyük bir kavga çıktı Dizinin başrol oyuncularından Kenan Bal Gül Onat'a tokat attı Birbirlerine giren iki oyuncu nedeniyle gergin dakikalar yaşandı 1548622157 1548622157 laledevrisetindebuyukkavgacikti5c4e1951d9147laledevrisetindebuyukkavgacikti5c4e1951d9147 laledevrisetindebuyukkavgacikti5c4e1951d9147 Fox Tv’de yayınlanan Lale Devri dizisinin setinde tartışma çıktı Dizinin Necip Bey’i Kenan Bal ile İkbal Bayan’ı Gül Onat, sette birbirine girdi Akşam gazetesinin haberine göre Gül Onat ile Kenan Bal, sahnelerini beklerken çekimin yapıldığı hastanenin kafesinde oturuyorlardı Bal’a setin hazır olduğunu söyleyen Onat, rol arkadaşından beklenmedik bir cevap aldı iddiaya göre Onat’a ‘bayağı bayan’ diyen Bal, Onat’ı dövmekle korkutma ederek, küfürler savurdu Bal arkasından Onat’a tokat attı Gül Onat, olayın arkasından karakola giderek şikayetçi oldu Kamera kayıtlarını inceleyen polis, Bal’ı karakola çağırdı Müsait olmadığını söyleyen oyuncu, hafta içi gelip, ifade vereceğini söyledi Olayla ilgili Akşam’a konuşan Kenan Bal, Doğrudur Söyleyecek bir şeyim yok 5 hafta önce diziden terketmek istediğimi söylemiştim Bundan daha sonra ne olur bilemiyorumdedi DİZİYİ BİTİRİRDİM Daha önce setlerinde yaşanan kavgaları hatırlatmamız üstüne Şükrü Avşar Önemli bir olay olsaydı diziyi bitirirdim Görüntüleri inceledim, büyük bir olay değil Daha önce sorun çıkaran oyuncuları dizilerimden gönderdim, yine yapardım dedi  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,322Kullanıcılar
yusufxddSon üye
Üst Alt