Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Lale Devri Toprak ve Cınar'ın duğununde calan şarkı sozu

Lale Devri Toprak ve Cınar'ın duğununde calan şarkı sozu
0
130

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Lale Devri 94 bolumde calan Deniz Seki Şarkısının sozleri

Toprak ve Cınar tum engelleri aştı ve sonunda nikah masasına tekrar oturdular Ciftin nikah toreninde calan Deniz Seki'nin guzel şarkısı Herşey Seninle Guzel'di Bizde bu şarkının sozlerini paylaşmak istedik

Herşey seninle guzel yolda yurumek bile
Olmayacak duşlerin peşinde koşmak bile
Herşey seninle guzel bu toprak bu taş bile
İcimdeki bu korku gozumdeki bu yaş bile

Beklenmedik bir anda ayrılık gelip catsa
Seninle paylaştığım tek bir gun yeter bana

Herşey seninle guzel duyduğum bu ses bile
Yalnız ictiğim su değil aldığım nefes bile
Herşey seninle guzel bu yağmur bu kar bile
Yuzumdeki gozyaşının izleri onlar bile

Beklenmedik bir anda ayrılık gelip catsa
Seninle paylaştığım tek bir gun yeter bana

Similar threads

Lale Devri 94 bölümde çalan Deniz Seki Şarkısının sözleri Toprak ve Çınar bütün engelleri aştı ve sonunda nikah masasına yeniden oturdular Çiftin nikah töreninde çalan Deniz Seki'nin güzel şarkısı Herşey Seninle Güzel'di Bizde bu şarkının sözlerini paylaşmak istedik Herşey seninle güzel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Zerrin Ozer Her Şey Seninle Guzel Şarkı Sozu Her şey seninle guzel yolda yurumek bile Olmayacak duşlerin peşinde koşmak bile Her şey seninle guzel bu toprak bu taş bile İcimdeki bu korku gozumdeki bu yaş bile Beklenmedik bir anda ayrılık gelip catsa Seninle paylaştığım tek bir gun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Lale Devri 8 Aralıkta Calan sevgilim şarkısının sozu Sevgilim saclarını tarayıp Gerdanını okşayıp Ninniler soyleyip dizlerimde uyutsam seni Sevgilim kadere aldanmayıp kağıt olup kalem olup mutlulukla bir son bulup en sonuna yazsam seni hicbirşeye değişmem aşkla bakan gozlerini en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Zerrin Özer Her Şey Seninle Güzel Her şey seninle hoş yolda yürümek bile Olmayacak düşlerin arkasından koşmak bile Her şey seninle hoş bu toprak bu taş bile İçimdeki bu nefret edilen şey gözümdeki bu yaş bile Beklenmedik aniden ayrılık gelip çatsa Seninle paylaştığım tek bir gün yeter bana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Lale Devri 13 Ekim'de Calan Yalnızlığım Şarkı Sozleri Lale Devri 13 Ekim'de Calan Yalnızlığım Şarkısı Anladım sonu yok yalnızlığın, hergun coğalacak Herzaman boyle miydi bilmiyorum Sanki dokunulmazdı cocukken ağlamak Alışır her insan alışır zamanla kırılıp incinmeye Cunku olağan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,472Konular
981,208Mesajlar
29,544Kullanıcılar
Aal01Son üye
Üst Alt