Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Lan kablosuyla counter strike source oynama yardım

Lan kablosuyla counter strike source oynama yardım

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
benim laptopu kuzenime götürdüğümde adsl in lan kablosunun 1 ucunun kuzenin pc ye 1 ucunu benim pc ye takıyoruz countere girip birimiz oyun kuruyor ama find server deyip lana tıkladığımızda kurduğumuz oyun gözükmüyor nasıl yapıcaz bunu yardıım?

Similar threads

Ben counter strike source oynarken pc kapanıyor ama sistem gereksinimlerim 2kat fazla neden olabilir fan ısınması mı? diyicem de daha önceden oynuyordum 3 ay önce kadar ve laptop kullanıyorum fan pislenmiş midir 1 senedir kullanıyorum ve neden kapanıyor pc ????
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
CounterStrike:Global Offensive Yeni Counter Strike ne zaman çıkacak Valve, Cuma günü CounterStrike: Global Offensive adında yeni bir CounterStrike yayınlamayı planladığını duyurmuştu Ancak Valve'ın basın duyurusu, popüler oyunun devamı niteliğinde olacak yeni oyun hakkında fazla artı veri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
ARKADASLA BAKTIM ADAM AKILLI BİR COUNTER STRİKE bilgilerini BİR ARAYA TOPLANIP SUNULMAMAIŞ DEDİM TOPLUYUM ARKADASLAR CEŞİTLİ SİTELERDEN EVE KENDİM YAZDIM BUYURN BASLIYALIM 1) PROGRAMLI server ayarı değiştiriciler var : BU LİNKTE 7 8 TANE VAR BAKIN EBEĞENİRSİNİZ SİTEYİ DE...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
GeForce Now kullanacak oyuncuların en büyük maksadı olağanda sistemlerinin kaldıramadığı oyunları oynayabilmek. Steam kütüphanenizde daha güzel bir bilgisayar almanızı bekleyen gariban oyunlarınızı GeForce Now ile kullanmaya başlayabilirsiniz. Bugün ön kayıtları açılan bu bulut tabanlı oyun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
Max Payne 2: The Fall of Max Payne PC Hile Kodu Oyunun kısayoluna developerekleyin Yani maxpayne2exe developer gibi Ardından ~ tuşu ile konsolu açın, aşağıdaki kodları kullanın clear konsolu temizler coder ölümsüzlük, tüm silahlar, sağlık, sınırsız cephane god ölümsüzlük...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt