Uğursuz msn yazıları İçimdeqi ASİ kısh isyanlrda Mazo$ist duyquları kaßarmı$tır yine ßaksana néfRét kusuOr géc€yé Lanét EdiOR hér Doqan güNe Uğursuz msn yazıları ßiR UstuRa ALıoRum Titréyén €LLéRimé,SürüyoRum Dü$ünméDén ßiLéKLéRimé AkıtıyoRum DamLaLaRımı YeRe KanLaRımLa AfféT YazıyoruM Sévdiqimé Gün kazanç sığmaz olur kalbin göğsüne, Taşıyamaz olur bedenini, artık yorulur… Duyguların ağır gelir; ezilirsin Bir gün açıklanmamış duygularınla köşende, Teslim olursun ölüme, Sessizce… karanlığın özüyle siliyorum yaralarımı,göz yaşlarımi sürüyorum yaralarımailaç olsun die umutsuzlukla sarıyorum yaralarımı,iyileşmeyeceğini bildiğim halde bu lanet dünyada karanlık bile beni kabul etmezken ne yapacağım ben bu karanlık ruhumla bundan böyle gözbebeklerim eşlik ediyo parçalara her bir haykırışım,her bir çırpınışım kazınıyo ruhumun derinliklerine Özür dilerim Hangi bitmez tükenmez kalem tükenmeden yazabilir acaba benim acılarımı? Hangi şair anlatır mısralarında, kimseye duyuramadığım sessiz çığlıklarımı? Ve hangi şarkı seslendirir, benim nefrete dayalı, prangalara vurulmuş kalbimin feryatlarını? “Aşk iğnesiyle dikilince bir dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş Aşk ile insan elbet güneşe benzer ve aşksız gönül misali taşa benzer Hayatı aşka bölünce aşk çoğalır; tüm hayatları toplasan geriye Aşk kalır… Sen yeniden sükutu giyin yar! Dilersen hiç tavır Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim Ve bilesin üzerine aşkı giydirdiğim, Laf verdim ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim! Yalnızlığımın gözyaşları bunlar yada şeytanın hıçkırıkları