Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Laptop Alacam Yardım

Laptop Alacam Yardım
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
arkadaşlar benim masaüstü 2005den kalma casper marka oyun falan kaldırmıyor artık 1500 1800 tl arası bir laptop bakıyorum oyunları rahat kaldırabilecek
nfs serisi assasian creed crysis falan falan şu güzel oyunları kaldıracak bilgisayar lazım lütfen bunları kaldıracak bir laptop önerin

Similar threads

Günümüzde Laptop, oldukça geniş kullanıcı ağına sahip durumda. Laptop kullanımının bu kadar yoğun şekilde olması, sık arıza haberlerinin gelmesine de neden oluyor. Arıza gösteren bir Laptop’ un sağlıklı çalışması için mutlaka format atılması gerekiyor. Bu yazımızda Laptop’ a nasıl format...
Cevaplar
0
Görüntüleme
190
Bu defa bize gelen bir cihazı değil, bizim gidip aldığımız bir cihazı değerlendireceğiz. Siz de az önce izlediniz zaten, Yayın Yönetmenimiz Cenk Tarhan'ın bizzat gittiği Teknosa mağazasında ürün danışmanlarının kendisine özel olarak önerdiği dizüstü bilgisayar şu an masamızda. Yeni geldi, daha...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Bilgisayarların oyun tarafına evrimleşmesi hayli ilgi cazip. Günümüz çağdaş oyunları bu hale gelene kadar çok sayıda form değiştirdi. 1958 yılına kadar bilhassa üniversitelerin araştırma laboratuvarlarında kolay oyunlar ve simülasyonlar geliştirilse de bu oyunlar hareketli grafiklere sahip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,506Konular
983,077Mesajlar
33,113Kullanıcılar
tttySon üye
Üst Alt