Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Laptop alıcam 1.500 dolara kadar acil tavsiye...

Laptop alıcam 1.500 dolara kadar acil tavsiye...
0
108

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Selamlar arkadaşlarDün laptop almaya karar verdimEvdeki döküntüden kurtulmak istedim artıkElimde nakit 1500$ para varÇok yeniyim laptop olaylarında ama acilde almak istiyorumBnm yapacağım iş öyle çok programlarla bilgisayara yüklenmek filan deilOyundu msndi işte cart curt tu falan filanÇünkü kuzene alıcam bilgisayarı ve anladınız siz işteAma almışkende iisi olsun istiyormYani bnm kullanımım açısından iiyisi olsun istiyormSiemens laptoplara baktım ama bi yorum yapamıcam şuan için çünkü ilk defa baktım onlaraYrn kesin gidip alıcam ve acil tavsiyelerinizi bekliormNelere dikkat edim ve önerdiğiniz markalar nedir?Duyduğuma göre kablosuz internet yada mobile internet diolardı onun için içindeki parçanın önemli olduğunu söylüyolarDirek git şu markanın şu modelini al diye öneride bulunabilirsinizYada alıcağın bilgisayarda şuna dikkat et dieSon bi sorumda bu laptoplara yeni bi işlemce gelmiş M die bişey galibaBu pentiumla hız olarak farklı değerlere sahipBgn bitane baktım siemensin 16 yazıyodu adam ona 29a denk gelio filan dediBunun hesabı nasıl yapılıyorAcil yardımlarınızı bekliorm

858,506Konular
983,022Mesajlar
33,106Kullanıcılar
Asi1234Son üye
Üst Alt