iltasyazilim
FD Üye
Selamlar arkadaşlarDün laptop almaya karar verdimEvdeki döküntüden kurtulmak istedim artıkElimde nakit 1500$ para varÇok yeniyim laptop olaylarında ama acilde almak istiyorumBnm yapacağım iş öyle çok programlarla bilgisayara yüklenmek filan deilOyundu msndi işte cart curt tu falan filanÇünkü kuzene alıcam bilgisayarı ve anladınız siz işteAma almışkende iisi olsun istiyormYani bnm kullanımım açısından iiyisi olsun istiyormSiemens laptoplara baktım ama bi yorum yapamıcam şuan için çünkü ilk defa baktım onlaraYrn kesin gidip alıcam ve acil tavsiyelerinizi bekliormNelere dikkat edim ve önerdiğiniz markalar nedir?Duyduğuma göre kablosuz internet yada mobile internet diolardı onun için içindeki parçanın önemli olduğunu söylüyolarDirek git şu markanın şu modelini al diye öneride bulunabilirsinizYada alıcağın bilgisayarda şuna dikkat et dieSon bi sorumda bu laptoplara yeni bi işlemce gelmiş M die bişey galibaBu pentiumla hız olarak farklı değerlere sahipBgn bitane baktım siemensin 16 yazıyodu adam ona 29a denk gelio filan dediBunun hesabı nasıl yapılıyorAcil yardımlarınızı bekliorm
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.