Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Laptop alıcam 2 markada kararsız kaldım

Laptop alıcam 2 markada kararsız kaldım
0
124

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Selam arkadaşlarNotebook almayı düşünüyorum makine mühendisliği okuduğum için ihtiyaçlarımı karşılayacak ve aynı zamanda fiat olarak da uygun sayılabilecek bişey arıyorumÖncelikle benim kararsız kaldığım iki marka var birisi AİDATA AN512 Altima M555G Centrino Notebook diğeri ise ASUS A6Vc CENTRINO 186GHz 154' 80GB NOTEBOOK Ancak bikaçtane aklıma takılan soru var bunları sizinle paylaşmak istiyorum umarım yardımcı olursunuz Birincisi 64MB dahili, anabellekten 256MB paylaşımlı ne anlama geliyor Yani bu ekran kartı 256MB mı yoksa 64 mü? Ayrıca benim işimi tam anlamıyla görürmü yani size göre iyi sayılabilecek düzeydemi? İkinci sorum ise Intel Centrino Teknolojisi ile Intel Pentium M İşlemci 760 2Nesil Mobil Mikromimarisi İşlemci hızı 2,0 GHz 2 MB L2 Cache 533 MHz işlemci de yazan 2Nesil Mobil Mikromimarisi ve 2MB L2 Cache 533 ne anlama geliyorBu konuda biraz bilgi verebilirseniz memnun olurum Yardım edeceğinizi düşünerek şimdiden TEŞEKKÜR ediyorum Ben size linkleri de vereyim bide siz inceleyin isterseniz:
ASUS : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
AİDATA: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

858,506Konular
983,040Mesajlar
33,109Kullanıcılar
Mp1984Son üye
Üst Alt