Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Laptop çift ekran kartı,amd redaon hd 7600m serisi'ni görmüyor

Laptop çift ekran kartı,amd redaon hd 7600m serisi'ni görmüyor
0
117

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
evet arkadaşlar samsung marka bir laptop'um varintel core i5 işlemcili 4 çekirdekli 250 GHz 6 GB RAMişletim sistemim win 10her laptoo da olduğu gibi benimkinde de çift ekran kartı sistemi var1'si intel hd graphics 4000diğeride harici olan AMD RADEON HD 7600M SERİSİ,Şimdi sistemime göre GTA V'İ bile orta seviyelerde oynamam gerek,ama pes 13'ü bile açamıyorum,vram 128 mb hatası veriyodediğine göre ekran kartımın mb'I yetersizpes 13 settingözellikler bölümüne girdiğimde intel ekran kartını görüyor ve boyutuda 32 mb görüyorbütün çozumleri denedim amd ve intel sürücülerinin en güncelini indirdimamd konrol merkezinden deen yüksek performans filn yaptığımda pes 13 bu sefer amd'yi görmeye başladı ama 2gb'lık ekran kartını 32 mb olarak görüyoroyunu açarken yoksay fln dediğimde kasmadan oynayabiliyorum,ama başka oyunları açmayabilir diye dusunuyorum,bu sorunu nasıl halledebilirim acaba?lutfen yardım edin????

858,496Konular
981,681Mesajlar
29,763Kullanıcılar
xxcenaSon üye
Üst Alt