Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Laptop Donanımlarımı Yükseltmek İçin

Laptop Donanımlarımı Yükseltmek İçin
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Laptop'umu 2 sene önce aldım 2 senedir gamer olarak az çok işimi görüyordu ( Pes 2019,2019,Cod serisi,Crysis vs )

Fakat Cod serisinin son çıkan oyunu Ghosts ile birlikte bilgisayarımın artık bi gamer olarak beni hayal kırıklığına uğrattığını gördüm Çünkü ekran kartım DirectX11 i desteklemedi ve RAM kapasitem yetersiz kaldı bu da beni bi COD hastası olarak üzdü açıkcası

Gelelim asıl konuya , aşağıda donanımları hakkında bilgi verdiğim laptop'uma ekran kartı ve ram yükseltmem için önerilerinizi bekliyorum

Anakart RAM uyumu , ekran kartı vs hakkında yardımcı olursanız sevinirim Yani ekran kartı tavsiyelerinizi ve anakartımın kaç mhz ram kaldırabileceği hakkında

Donanım ;

İntel Core i5 480M işlemci 267 GHz
Nvidia Geforce 315M 1 GB ( Özellikle bunu değiştirmek istiyorum pek ahım şahım bi ekran kartı değil )
Bellek ( RAM ) : 4 GB

Similar threads

Yeni bir Pc toplamaya karar verdim Topluyorum derken 0dan değil elbet Makinemi güncelliyorum diyebiliriz Eh artık bizimkide yeni nesil oyunları ben yaşlandım gençlerin önünü açalım diye oynatmıyor Ben nette biraz araştırıp birkaç ekipman buldum ve sizdende görüşlerinizi esirgememenizi rica...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Arkadaslar Gecen Sene Casper Bi Bilgisayar Aldım Msi P4VM800 Anakart Olması Lasım Intel Dual Core 18 GeForce 7300 Se 7200 Gs Ekran Kartı 160 Gb WesternDigital HDD 1 Gb Ram Card Reader (Internal) Geçen Günde Kingston 2 GB Ram Ekledîm Cod 5 Ve Gta 4'ü Oynamakta Güçlük Çekiyorum Sorun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Arkadaslar Gecen Sene Casper Bi Bilgisayar Aldım Msi P4VM800 Anakart Olması Lasım Intel Dual Core 18 GeForce 7300 Se 7200 Gs Ekran Kartı 160 Gb WesternDigital HDD 1 Gb Ram Card Reader (Internal) Geçen Günde Kingston 2 GB Ram Ekledîm Cod 5 Ve Gta 4 ' ü Oynamakta Güçlük Çekiyorum Sorun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt