Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Laptop ekran kartı sorunu

Laptop ekran kartı sorunu
0
113

Similar threads

Laptop aldım açıklanmış ekran kartı yok we sorun yaşıyorum pc 3 gün önce aldım ne yapmalıyım ? *
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Donanım veya yazılım nedeniyle birçok kullanıcı bilgisayar kendi kendine kapanıyor ise ne yapmalı sorusunun cevabını arıyor. Bu makalemizde bilgisayarların neden kendi kendine kapandığına ve hangi yöntemleri uygulamanız gerektiğine değineceğiz. Bilgisayar kendi kendine kapanıyor ise ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
285
Arkadaşlar laptop alıcam ama bu laptopların ekran kartı kısmından zerre bişey anlamıyorum simdi arkadasa soruyorum benimki diyo geforce gt 645m ve 128 bit bi laptopa giriyorum bakıyorum özelliklerine gt 720m yazıyo soruyorum o 64 bit benimkinden kötü diyo simdi mantıken bu gt 645m gt 720m den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Bilgisayarlar, günümüzde insan yaşamı için vazgeçilmez bir araç haline geldiler. Laptoplar da taşınabilir olduklarından dolayı oldukça fazla kullanılıyorlar. Her ne kadar laptoplar, kullanıcılarına çeşitli avantajlar sunsalar da bazı soruları da beraberinde getiriyorlar. Bu sorulardan birisi de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
merhaba arkadaslar ben 1 ay once bır laptop aldım bır kac sorunumu paylastım ama hala kafama takılan seyler var benim laptopta 2 ekran kartı varmış ama ikiside amd biri amd radeon hd 8610g diğeri amd radeon r7 m260 hangisi daha iyi cevap verirseniz bir kac sorum daha olucak sımıdden tesekkurler
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
858,460Konular
981,084Mesajlar
29,524Kullanıcılar
axxaSon üye
Üst Alt