Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Laptop konusunda birkaç sorum olacaktı

Laptop konusunda birkaç sorum olacaktı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar hiç laptop almamış birisi olarak daha pratik olması açısından elimdeki masaüstünü satıp laptop almaya karar verdim Yalnız kafama takılan bazı sorular var Madde madde cevalarsanız sevinirim

1Laptoplarda benim en çok aradığım özellik numlock bölümünün olması yani nümerik tuşların bulunması bu modeller piyasada neden çok az

2 Bazı laptopların wireless özelliğinde intel wireless yazarken bazılarında yazmıyor, acaba intel olmayanlar çok mu kötü üretiliyor yani bende şu an kablosuz modem var 70 m2 evimin içinde rahatça kablosuz kullanmak istiyorum intel wireless olmasına dikkat etmeli miyim

3 Birçok laptopta linux veya ms dos geliyor, ben laptopuma xp yüklemek istediğimde tıpkı masaüstündeki gibi cd mi takıp format atıp işletim sistemini kurabiliyor muyum yoksa laptoplarda format olmuyor mu Linux olarak geldiğinde rahatça xp kurabileceğim laptop olursa sevinirim

4 Laptoplarda dikkat ettiğim bi olay ise belki bana hep öylesi denk geldi, hep hantal ve hardiskin içinde bile yavaş dolaşıyor bu durum her laptopda olur mu Ben internet için kullanacak genelde ama iki saatte ekran açıp sürekli kum saati çıksın istemiyorum biraz performanslı ve yukarıda bahsettiğim konularda da yanıt verebilecek bi laptop önerirseniz sevinirim saygılar

858,496Konular
981,850Mesajlar
29,896Kullanıcılar
Adflkco1Son üye
Üst Alt