Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Laptop Monitöre Hangi Kablo İle Bağlanır

Laptop Monitöre Hangi Kablo İle Bağlanır
0
126

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba arkadaşlar donanımhabere sordum azarımı yedim birşeyi bilmiyoruz öğrenmek istiyoruz azar yiyoruz neyse size sormak istedim yakında bir laptop alıcam laptopda sadece hdmı girişi var vga falan yok benim monitörde ise vga ve dcı var sorum ise ben hangi kablo ile monitöre ekranı veririm

2Sorum:dcı ile bağlarsak ses gelmeme durum varmış doğrumu yani ben taksam laptoba hoporleri onada kulaklığı gelirmi gelmezmi

TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

Similar threads

Merhaba arkadaşlar donanımhabere sordum azarımı yedim birşeyi bilmiyoruz öğrenmek istiyoruz azar yiyoruz neyse size sormak istedim yakında bir laptop alıcam laptopda sadece hdmı girişi var vga falan yok benim monitörde ise vga ve dcı var sorum ise ben hangi kablo ile monitöre ekranı veririm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Merhaba arkadaşlar donanımhabere sordum azarımı yedim birşeyi bilmiyoruz öğrenmek istiyoruz azar yiyoruz neyse size sormak istedim yakında bir laptop alıcam laptopda sadece hdmı girişi var vga falan yok benim monitörde ise vga ve dcı var sorum ise ben hangi kablo ile monitöre ekranı veririm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,737Kullanıcılar
ey4781Son üye
Üst Alt