Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Laptop önerisi yapacak olan buyursun.

Laptop önerisi yapacak olan buyursun.

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
SA millet,
bana hem oyun hem internet kullanımı için 13001700 tl arası notebook önerir misiniz?Bir de marka seçimi yapamadım,asus düşünüyordum ama bir iki siteden modellerle ilgili şikayetleri okuyunca kararsız kkaldım

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Cevaplar
0
Görüntüleme
188
Laptop Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Bu yazımda laptop (notebook, netbook, bilgisayar) alırken doğru olarak bilinen yanlışlar, yanlış olarak bilinen doğrular ve satın almadan önce KAYNAK : YAKA BİLGİSAYAR Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,509Konular
982,857Mesajlar
30,650Kullanıcılar
KUNGert22Son üye
Üst Alt