Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

laptop tuş ışığı değişimi

laptop tuş ışığı değişimi
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
herkese selam lenovo y700 model laptop kullanıyorum tuşlar kırmızı ışık aydınlatmalı bu tuş takımını değiştirtmek mümkün mü? farklı renklerde yanıcak bir modifikasyon yapılabilir mi ve böyle bir işlem ne kadara mal olur ? bilgisi yadafikri olan beni aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler

Similar threads

herkese selam lenovo y700 model laptop kullanıyorum tuşlar kırmızı ışık aydınlatmalı bu tuş takımını değiştirtmek mümkün mü? farklı renklerde yanıcak bir modifikasyon yapılabilir mi ve böyle bir işlem ne kadara mal olur ? bilgisi yadafikri olan beni aydınlatırsa sevinirim şimdiden teşekkürler
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
858,496Konular
981,827Mesajlar
29,874Kullanıcılar
rdmuSon üye
Üst Alt