Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Laptop umda işlemci değistirebilir miyim?

Laptop umda işlemci değistirebilir miyim?
0
164

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhaba Toshiba bir laptopum var linki:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Bunun:AMD A4 18 ghz bir işlemcisi var bunu

bu işlemciyle değiştirebilir miyim:
AMD A8 7600 Soket FM2+ 38GHz 4MB Önbellek 65W 28nm İşlemci

link:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Eğer olmassa nedenini söylerseniz sevinirim

Similar threads

Merhaba Toshiba bir laptopum var linki:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bunun:AMD A4 18 ghz bir işlemcisi var bunu bu işlemciyle değiştirebilir miyim: AMD A8 7600 Soket FM2+ 38GHz 4MB Önbellek 65W 28nm İşlemci link:Linkleri sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Merhaba Toshiba bir laptopum var linki:Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bunun:AMD A4 18 ghz bir işlemcisi var bunu bu işlemciyle değiştirebilir miyim: AMD A8 7600 Soket FM2+ 38GHz 4MB Önbellek 65W 28nm İşlemci link:Linkleri sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Gigabyte GAMA78GMS2H anakartım var şuan AMD 64 X2 4600+ işlemci kullanıyorum İşlemcimi yükseltme ( AMD PHENOM II X4 940 QUADCORE 30GHz (SOKET 940) AM2+ BLACK EDTION ) kararı aldım Phenom serisi düşünüyorum Aradığım işlemciyi buldum yanlızAnakartın Websitesinde İşlemci destek listesine girdim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
arkadaşlar İşlemci,Ekran Kartı,Psu'yu değiştirip 2gb'de ram ilave ederek yoluma devam etmek istedim görüşlerinizi bekliyorum işlemci ve ekran kartı olarak vatan bilgisayardan beğendim ama siz daha iyi bilirsiniz önerilerinizi bekliyorum işlemci ve ekran kartı olarak düşündüklerim Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
arkadaşlar İşlemci,Ekran Kartı,Psu'yu değiştirip 2gb'de ram ilave ederek yoluma devam etmek istedim görüşlerinizi bekliyorum işlemci ve ekran kartı olarak vatan bilgisayardan beğendim ama siz daha iyi bilirsiniz önerilerinizi bekliyorum işlemci ve ekran kartı olarak düşündüklerim Linkleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt