Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

laptop vs desktop ????

laptop vs desktop ????

Similar threads

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız arkadaşlar bu laptopu alacam ama monitörü kırık 180 ytl ye almayı düşünüyorum,farklı bi monitör takılabilirmi buna(desktop pc monitörü gibi) ayrıca fiyat olark nasıl,ekranı da 120 $ a satıolar sizce nasıl acele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
cdsiz format cd'siz nasıl atabilirim Laptop kullanıcıları için; eğer laptop kullanıyorsanız; yeni laptoplarda recovery diye bir bölümde laptopunuzun fabrika ayarları yani ilk windows yükleme ayarları belirtilen olduğu için yelken direği olarak recovery başlatıp format atabilirsiniz yalnız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Merhaba arkadaşlar oyun oynamalık bi laptop almak istiyorum istediğim oyunu sorunsuz oynamak istiyorum benim beğendiğim birkaç laptop var onlara bi göz atarmısınız aralarından hangisi en iyisidir benim için fiyat bütçemde 12001500tl arası veya sizin önerebileceğiniz bi laptop varsa linkini...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Öncelikle konuyu yanlış bölüme açtıysam affola & Gerekli bölüme taşınsın Arkadaşlar İki gün önce Evde ki odalar boyandıTabi ister istemez ev dağıldıBen evden çıktımAkşam eve geldiğimde boya işini bitirmişler boyacılarBi laptop'u açıyımda internete giriyim demiştimLan bi baktım ekran çatlamış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Bir terlik kazası geçirdim bilgisayara bakarken arkadan çok sert bi şekilde terlik geldiD Şimdi pc yi açınca ekranın ortasında çarpma noktası gozukuyo ve tüm ekran gri oldu NE YAPMALIYIMBU BANA NE KADARA PATLAR? Laptopun kırılan ekranı 1600900 çözünürlük 13 inç Ekran kartı da 2 gb
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
858,497Konular
982,009Mesajlar
29,995Kullanıcılar
AcestreamingSon üye
Üst Alt