Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Laptop Wifi 1 Tik Çekiyor

Laptop Wifi 1 Tik Çekiyor
0
118

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz Forum TR sitesi çok geniş kapsamlı elbet bilen olacaktır
Bilgisayarımın wifisi durduk yere tek tik çekmeye başladı bana yaptığım bir windows güncellemesi gibi geliyor güncellemeden sonra oldu gibi geliyor ama neden böyle oldu hiç bir bilgim yok bundan bir 5 gün önce gayet güzeldi evin etrafında bulunan bütün ağları görürdü ancak artık sadece bizim evi görüyor ve normalde üst kattayım csgo falan sabit 70 ping alırdım artık tek tik oldugu için 500 1000 ping bile alıyorum arada duvar var falan demeyin 5 gün öncesine kadar mükemmeldi
LÜTFEN YARDIM EDİN

Similar threads

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz Forum TR sitesi çok geniş kapsamlı elbet bilen olacaktır Bilgisayarımın wifisi durduk yere tek tik çekmeye başladı bana yaptığım bir windows güncellemesi gibi geliyor güncellemeden sonra oldu gibi geliyor ama neden böyle oldu hiç bir bilgim yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olur musunuz Forum TR sitesi çok geniş kapsamlı elbet bilen olacaktır Bilgisayarımın wifisi durduk yere tek tik çekmeye başladı bana yaptığım bir windows güncellemesi gibi geliyor güncellemeden sonra oldu gibi geliyor ama neden böyle oldu hiç bir bilgim yok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Arkadaşlar 65 aylık bir ilişkim var Kızı çok seviyorum, oda beni sevdiğini söylüyor Üniversite öğrencisiyim lakin kız arkadaşım 11sınıfa gidiyor Sübyancı falan demeyin kız okula geç başlamış Neyse işte herşey güzeldi hoşlantı falan fakat bu kız Justin Bieber hayranıydı Hani derler ya otada konar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HaberTürk’te yayınlanan programda gündeme dair açıklamalarda bulundu. Katıldığı canlı yayında Kanal İstanbul projesiyle ilgili açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bizim için hayati bir meseledir. Tümüyle hukuki mücadelemizi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt