Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar ben laptopa 5+1 bağlamak istiyorum ama laptopda sadece iki giriş var ses sisteminde ise uc tane soket gibi şey var bunun için ara kablo falan mı gerekli bunu nasıl yapcam ya bi yardım edin
Spdif Çıkışı için nasıl bir kablo
arkadaşlar benim spdif çıkışLI ASUS P4V800X anakartım var,ve samsung htdt150 5+1 ses sistemim var,bu spdif çıkışını nasıl kullanacağımı bilen bir arkadaş yardım edebilirmi,ana kartta spdif out var ama sistemte herhangi bir spdif in kısmı yok,anakarttan...
Öncelikle Selamlar
Arkadaşlar Pcmin Herşeyi Güzeldi Fakat Ben El Atana Kadar
5+1 Creative Sistem Var Herşey Güzel Çalışıyo
Vede Bir Kulaklığım Var Önpanele Takıp Kullanıyorum Sesin Duyulmamasını İstediğim Anlarda
Neyse Geçelim
Ben Pc Ayrıca Mik Takmak İstedim Ancak Ayarlarından Vs...
Öncelikle Selamlar
Vede Bir Kulaklığım Var Önpanele Takıp Kullanıyorum Sesin Duyulmamasını İstediğim Anlarda
Neyse Geçelim
Öncelikle Selamlar
Neyse Geçelim
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın
vede
CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz
Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.