Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Laptopa çift ram takılırmı

Laptopa çift ram takılırmı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Herkeze merhaba arkadaşlar ben acer laptop kullanısıyım bilgisayar özelliklerii bölümünde baktıgımda 4gb ram 296 gb kullanılabilir yazıyor öncelikle ram durumum iyimi ve eger bilgisayara ram takmak istesem 2gb ram alsam beraber kullanabilirmiyim 2sini birden yoksa direkt olarak daha fazla ram mi almalıyım

Belki size yardımcı olabilir : Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

2 sorum ise çok oyun oynayan birisiyim hatta saatlerce önümüz yaz ramazan ayı felan derken bilgisayar günün yarısında açık olacak oyuna girdikten sonra bilgisayarım ısınıyor ve oyunda kasmalar başlıyor buna çözüm öneriniz varmı oyunu kasmadan oynamam için ekran kartını değiştirmelimiyim

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

çok soru sordum ama başka soracak kimsem yok şimdiden teşekkürler başlık yanlış yerdeyse kusura bakmayın

Similar threads

Arkadaslar oncelıkle merhaba bugun benım sıze 2 sorum olacaktı Bugun bı arkadasımdan duydum flash dısk ı ram olarak kullanabılıyorsun dıyeBenım ram 4gb ve cıdden arttırmaya ıhtıyacım var bu anlattıgı mumkunmu mumkunse nasıl? Diğer sorum ıse; benım bılgısayarım laptop ve ekran kartım dusuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaslar oncelıkle merhaba bugun benım sıze 2 sorum olacaktı Bugun bı arkadasımdan duydum flash dısk ı ram olarak kullanabılıyorsun dıyeBenım ram 4gb ve cıdden arttırmaya ıhtıyacım var bu anlattıgı mumkunmu mumkunse nasıl? Diğer sorum ıse; benım bılgısayarım laptop ve ekran kartım dusuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Anakart: Intel DG31PR Şuanda sisteme takılı DDR2 2048MB Kingston Slim 400Mhz var 400Mhz olduğunu CpuZ adlı programdan baktım ve intelin sitesinden ram uyumluluguna baktıgımda 400Mhz göremedim Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Bu ürünü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
arkadaşlar ramı yükseltmek istiyorum şuan anladğım kadarıyla üzerinde 2*2gb 1333mhz ram var en fazla kaç gb ram ve kaç mhz ram takabilirim 2*4gb 1600mhz uyarmı acaba ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
arkadaşlar ramı yükseltmek istiyorum şuan anladğım kadarıyla üzerinde 2*2gb 1333mhz ram var en fazla kaç gb ram ve kaç mhz ram takabilirim 2*4gb 1600mhz uyarmı acaba ? Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
858,510Konular
982,876Mesajlar
30,657Kullanıcılar
hte1994Son üye
Üst Alt