Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Laptopda Ekran Kartı

Laptopda Ekran Kartı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Nvidia GeForce GT 525M ekran kartım var bu ekran kartının tam özellillerini nasıl öğrenebilirim ve hangi özellikleri önemli
ayrıca ekran kartımın Paylaşımlı mı paylaşımsızmı (dahili ve Haricide Deniyor galiba ) olduğunu nasıl anlayabilirim ve değiştirme yükseltme şansım varmı acaba teşekkürler

Similar threads

Merhaba arkadaşlar, benim 23 gün önce ekran kartım yanıdı ve yeni ekran kartı aldım Eski ekran kartımın modeli Asus Nvidia GeForce 8500 GT Extreme Silent Magic idişimdiki ekran kartım ise MSI N430GTMD2GD3OC GT430 2 GB DDR3 128 Bit Sorun şu ki, ekran kartını değiştirdikten sonra fifa 2019 ,pes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
CODENVIDIA GEFORCE GT 520M UP TO 1760 MB TURBOCACHENVIDIA OPTİMUS1GB Arkdaslar ekran kartım yukarıda yazdıgım gibi Sorunum oyunlarda Nvıdıa yı yüksek performansla nasıl kullanırım? Örneğim pes 2019 de ekran kartı kötü diyor vram 128mb diyor Bu özellikleri nasıl iyileştirebilirim? Nvıdıa...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar Ben Yeni Bir Ekran Kartı Almaya Karar Verdim Eski Kartım FX5500 Ve Artık Tarihi Eser Oldu Sayılır Bana 80 Liraya Kadar Tavsiye Edebileceğiniz Ekran Kartı Varmı Çok Özellikli Olmasına Gerek Yok 512'lik Olsun Ama İyi OlsunYani Bir COD4'ü Sorunsuz Oynatsın+ PC Özelliklerimde Bunlar Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Arkadaşlar laptop alıcam ama bu laptopların ekran kartı kısmından zerre bişey anlamıyorum simdi arkadasa soruyorum benimki diyo geforce gt 645m ve 128 bit bi laptopa giriyorum bakıyorum özelliklerine gt 720m yazıyo soruyorum o 64 bit benimkinden kötü diyo simdi mantıken bu gt 645m gt 720m den...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
arkadaşlar merhaba Ekran kartım Nvidia Geforce 7300se7200 gs 512 mb ekran kartımın nasıl olduğunu bilmiyorum yani iyi bir kartmıdır sistemim de amd 3200, 1 gb ddr ram crysis, bioshock, cod 4 gibi oyunlarda sorun yaşıyorum bu tarz oyunların hepsinde elemanın elindeki silahı çevirdikten sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,706Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt