Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Laptopda fanlarla alakalı olmayan ısınma sorunu?

Laptopda fanlarla alakalı olmayan ısınma sorunu?

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
2 ay once laptobuma gazoz dökülmüştü, gereken işlemleri yaptıktan sonra samsundaki servise götürdm sıvı teması olduğu için haliyle garanti kapsamı dışında kaldı, klavye ve batarya değişiminin yanı sıra anakart üzerinde problem oldgunu tespit ettiler ve 280 tl ücret istediler, ücreti ödedim ve laptobu yaptklarını söylediler, gelelim soruna laptop ısııyor ve kapanıyor, kimi zaman 2 dakıka , kimi zaman da 34 saat sonra kapanıyor, fanlarda toz birikmesi olabileceğini düşünerek bursadaki servise götürdüm dün, ve sorunun fanlardan değilde sıvı temasndan kaynaklandığını söylediler, onlara samsunda servise verdiğimi ve onarımını yaptırdıgımı soyledm ellerinden birşeyin gelmediğini ilettiler, laptop kendı kendıne kapanıyor ben buna servise götürmeden ne yapabilirim? yardımlarınızı bekliyor ve şimdiden tesekkür ediyorum

858,497Konular
982,125Mesajlar
30,082Kullanıcılar
SEDATcan2525Son üye
Üst Alt