Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Laptopta Oyun Sorunu Lütfen Bakın

Laptopta Oyun Sorunu Lütfen Bakın

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar Ben Exper Windows 8 Bir Laptop Almıştım önceden hiç böyle yapmazdı
counter falan oynayabılıyodum dün akşam bir şeyler kaldırdım ondan sonra counter açılıyor ama çok yavaş açılıyor çok kasıyor
acaba bi program falanmı sildim lütfen yardımm
Sadece counterde Degil Bütün oyunlarda böyle
not:directx11 yükledim yinede çözülmedi lütfen yardım edin
Eksik Bir Programmı Var acaba ?

İŞLEMCİ:INTEL(r) CORE(tm) İ53210M CPU 250 GHZ 250 GHZ 64 bit windows 8

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,498Konular
982,064Mesajlar
30,052Kullanıcılar
Generall0122Son üye
Üst Alt