Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

laptop'un oyun kasması

laptop'un oyun kasması
0
115

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar herkese merhaba
yeni bir laptop aldım ve büyük bir hevesle cyrsis1 oyununu yükledim ama daha oyunun başında oldukça kastı ne yapmam gerekli yardımcı olurmusunuz
sistem özellikleri
ati 1 gb ekran kartı
3 gb ram
640 gb harddisk
hp laptop

Similar threads

Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Cevaplar
0
Görüntüleme
181
Selamun aleyküm merhabalar 3 yıldır Lol tarzı oyunlar oynuyorum ve bilgisayarımda harddisk harici bir sorun çıkmadı ondada harddisk taktırdım garantide onun dışında şimdi laptobumun alt orta taraflarında biraz fazla ısınma var oyundayken ısınıyor ve hemen kendini kapatıyor ama verdiği hata...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,985Kullanıcılar
melihscelSon üye
Üst Alt